"Fijn om een beetje een buffer te hebben"

Tristan (30) & Leanne (26)

Veel Postcode Loterij-deelnemers dromen ervan, voor Tristan en Leanne uit Stellendam werd deze droom werkelijkheid: zij wonnen de SuperPostcodePrijs. Leanne: “De hele buurt stond op straat en ik zag een aantal cameralieden richting mijn buurvrouw lopen. ‘Zij speelt met dezelfde postcode’, dacht ik. Ik heb me dus snel gefatsoeneerd en mijn vriend Tristan wakker gemaakt. Toen begon het avontuur.” Niet veel later stonden Leanne en Tristan samen met een bedrag van 103.447 euro in hun handen.

“Het is ongelofelijk wat er door je heen gaat als je beseft dat er straks aangebeld gaat worden”, vertelt Leanne die vlak voor het moment suprême nog nietsvermoedend in haar huispak op de bank zat. “Ik zag dat Martijn bij de buurvrouw aanbelde en wist dat zij met dezelfde postcode meespeelde. Toch was het nog afwachten of Martijn ook onze kant op zou lopen. Voor de zekerheid heb ik me snel gefatsoeneerd en mijn vriend Tristan wakker gemaakt. Toen begon het avontuur: ook bij ons werd aangebeld.”

Twee enveloppen

Omdat Leanne en Tristan afzonderlijk van elkaar meespelen met de Postcode Loterij, had Martijn maar liefst twee enveloppen in zijn handen. Leanne mocht het spits afbijten. “Ik opende de envelop en zag een bedrag van 34.482 euro staan. Je weet op zo’n moment niet wat je ziet en schrikt zo enorm!” Leanne was nog niet van de schrik bekomen of Tristan was al aan de beurt. Tristan: “Toen ik het bedrag bij Leanne zag, sloeg ik meteen aan het rekenen. Zij heeft één lot en ik heb er twee. De som was snel gemaakt en voor de envelop open was, wist ik al hoe laat het was. Ik won 68.965 euro.”

Ongelofelijk

“We konden onze ogen niet geloven”, vertelt Leanne. “Het is super gek om ineens met twee cheques in je huiskamer te staan. We zijn zo blij!”. Concrete plannen heeft het koppel nog niet. “We hebben wel rustig rond gekeken en nagedacht wat we met het bedrag willen doen”, zegt Tristan. “We krijgen er een kleintje bij, dus het is fijn om een beetje een buffer te hebben. Verder wonen we in een oud huis en stond er al wat onderhoud gepland. Dit bedrag maakt dat een stuk makkelijker. Wellicht dat we in de toekomst zelfs een nieuw optrekje willen. Dan komt deze prijs natuurlijk mooi van pas.” •

SuperPostcodePrijs

Tot het einde van het jaar wint élke week een postcode de SuperPostcodePrijs van € 1 MILJOEN! Élke week € 1 MILJOEN om samen met uw buren te delen. Klik hier voor de uitleg over deze prijs.

Hoe werkt de SuperPostcodePrijs?