Geluksvogel tante Tonny

‘Je moet naar buiten komen, buuf!’ roept de buurvrouw van Tonny terwijl zij luid op de deur bonst. Tonny loopt zo snel als ze kan naar de deur, opent deze, en ziet een wel heel bekend gezicht op de stoep staan: het is Gaston Starreveld van de Postcode Loterij. En in zijn handen heeft hij een grote gouden envelop met daarin een cheque van 25.000 euro, én de sleutels van een gloednieuwe auto. Tonny is meteen in de zevende hemel.

Leestijd: 2 minuten 

“Al sinds dag 1 speel ik mee met de Postcode Loterij”, vertelt Tonny. “Ik heb al heel wat prijsjes gewonnen, maar dat Gaston op een dag bij mij op de stoep zou staan, had ik nooit verwacht. Er werd een stoel voor me buiten gezet en ik kreeg de welbekende envelop overhandigd. In de envelop zat een cheque van maar liefst € 25.000. Ik wist niet wat me overkwam en begon meteen te huilen. De prijs komt zo goed uit!”

Geluksvogel tante Tonny

Van alle buren in de straat, had er eentje dubbel geluk. Bij de Straatprijs in Duivendrecht, was Tonny de geluksvogel. Zij won niet alleen een geldprijs, maar nam ook de sleutels van een gloednieuwe auto in ontvangst. “Houd op met me hoor, die auto kwam er ook nog eens bij! Die Gaston is net een tovenaar. Ik had ineens een autosleutel in mijn handen. Iedereen was heel blij voor me. Ze riepen in koor: ‘Als we het iemand gunnen, is het tante Tonny wel!’. Nou, toen moest ik weer huilen. Zo lief!”

Een echte prinses

Tonny heeft een groot deel van haar prijs geïnvesteerd in haar huis: een nieuwe vloer, een schilderbeurt en nieuwe meubels, met als pronkstuk de nieuwe sta-op stoel. “Sinds de prijs zit ik als een prinses in mijn nieuwe stoel, in mijn mooi geschilderde huis. Ik ben zo blij!” Maar Tonny heeft zeker niet alleen zichzelf in de watten gelegd: “Voor mijn kat heb ik de meest luxe krabpaal gekocht, mijn hond heeft een prachtige nieuwe mand gekregen en ik heb mijn kinderen en kleinkinderen heel gelukkig gemaakt. Door de prijs ben ik dus niet alleen verwend, maar heeft iedereen mee kunnen genieten.”

Zevende hemel

Ik ben hartstikke gelukkig, helemaal door het dolle!” vertelt Tonny. “Door corona drong het heel lang niet tot me door dat ik zo’n grote prijs had gewonnen. Nu weet ik het wel en word ik er vaak aan herinnerd. Ik ga er nog heel lang van genieten en ben in de zevende hemel!” •

10 keer EXTRA kans op een PostcodeStraatprijs

Bij de Postcode Loterij zijn er elke dag winnaars! En het héle jaar gaan er Straatprijzen uit. Elke zondag wint een postcode € 25.000,- per lot én wordt 1 van de gelukkigen ook nog de winnaar van een BMW. In juli doen we er nog een schepje bovenop; tijdens de Straatprijs 10-daagse maken we 10 dagen lang élke dag winnaars van een Straatprijs bekend. En dus ook 10x een BMW X1. Iedereen die in juni meespeelt of mee gaat spelen maakt dus extra veel kans op de Straatprijs van 25.000,-.

Alle prijzen in juni