"Het is gewoon een sprookje"

Mary (65), Hoogland

En dan verschijnt ineens Postcode Loterij-ambassadeur Humberto Tan met een SuperPostcodePrijs-cheque van 83.333 euro op het beeldscherm van je telefoon. Het overkwam de 65-jarige Mary uit Hoogland: “Deze prijs betekent dat we tóch een mooie oude dag kunnen hebben met onze kinderen en kleinkinderen. Het is gewoon een sprookje.”

Mary vertelt: “Ik woon vanwege het coronavirus al een tijd in ons vakantiehuis in Harderwijk. Ik ben longpatiënt en hier heb ik meer rust. Die rust werd op een positieve manier verstoord toen ik hoorde dat Humberto Tan mij zou videobellen. Ik dacht ik alleen maar: ‘Hoe moet dat?! Leg het me uit!’”. Na een korte uitleg verscheen Humberto daadwerkelijk op het beeldscherm van Mary’s telefoon. Niet veel later kwam ook de SuperPostcodePrijs-cheque van 83.333 euro tevoorschijn: “Nee, dit meen je niet!”, schreeuwde Mary. “Ik dacht dat dit soort dingen alleen in dromen voorkomen.”

Samen prijs

Mary was niet de enige die in de prijzen viel. Ook haar zoon speelt met twee loten mee en werd verrast met een cheque van 83.333 euro. Mary vertelt: “Normaliter wonen wij bij mijn zoon die ons verzorgt. Ik speel daarom met twee loten mee op zijn adres. Het was dus extra mooi dat ook hij in de prijzen is gevallen. Samen winnen is toch een stuk leuker dan alleen!”

Onwerkelijk

“Ik zag weleens nieuws voorbijkomen dat mensen hebben gewonnen, maar ik kon me niet voorstellen dat ik daadwerkelijk zelf een keer de gelukkige zou zijn. Ik speel al bijna vanaf het begin mee met de Postcode Loterij. Mens en natuur zijn heel belangrijk voor me, daarom doe ik mee. Maar dat we dan ook nog eens een prijs winnen… Het is zo onwerkelijk. Deze prijs betekent dat we tóch een mooie oude dag kunnen hebben met onze kinderen en kleinkinderen. We kunnen nu dingen gaan doen die we graag wilden doen. Het is gewoon een sprookje.”

Genieten

“We hebben enorm veel leuke en lieve reacties ontvangen van familie, vrienden en kennissen. Onze tijd hier in Harderwijk kan niet meer stuk: we hebben vrijheid, zitten midden in het bos en hebben als klap op de vuurpijl ook nog eens 83.333 euro gewonnen. Wij genieten intens.” •

SuperPostcodePrijs

Tot het einde van het jaar wint élke week een postcode de SuperPostcodePrijs van € 1 MILJOEN! Élke week € 1 MILJOEN om samen met uw buren te delen. Klik hier voor de uitleg over deze prijs.