“Het was een ontzettend bijzondere reis”

In september 2015 won Rechie (29) uit Son en Breugel de PostcodeStraatprijs. Zij won 50.000 euro en kon haar geluk niet op. Want hiermee kan de van oorsprong Filipijnse Rechie vliegtickets kopen om haar éénjarige zoontje Ben voor te stellen aan opa en oma op de Filipijnen! Inmiddels heeft zij met haar gezin deze wens in vervullen laten gaan. Rechie deelde haar foto’s en ervaringen met ons.

“De vakantie in de Filipijnen was heel leuk!”, stuurt Rechie die in het voorjaar van 2016, samen met haar man Jeroen en zoontje Ben, opa en oma opzocht. “We zijn 16 dagen geweest en hebben ontzettend veel plezier gehad. Mijn ouders waren heel erg blij om kleine Ben te ontmoeten.”

“In het begin was Ben een beetje verlegen bij opa en oma, maar dat veranderde snel. Hij moest gewoon even wennen. Het was heel gezellig met elkaar!”

“We hebben ook nog mijn zus in Hong Kong op kunnen zoeken. Zij wilde kleine Ben ook graag ontmoeten; ik had haar al 10 jaar niet meer gezien!”

“Het was een ontzettend bijzondere reis. In het vliegtuig terug heeft Ben heerlijk geslapen, moe maar voldaan van alle nieuwe indrukken en ontmoetingen. Dankzij de PostcodeStraatprijs heeft Ben zijn familie in de Filipijnen ontmoet. Dit zijn onbetaalbare herinneringen voor ons.”