Inwoners Houten winnen 75.000 euro bij de Postcode Loterij

Amsterdam - Bewoners van de Papaver-oord in Houten zijn donderdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 3991 VM is in de mei-trekking de PostcodeStraatprijs gevallen. In totaal zijn er drie winnaars die een geldbedrag van 75.000 euro verdelen.

Angelica is een van de winnaars en wint 25.000 euro: “Het is niet te geloven. Ik zou dolgraag mijn twee broers opzoeken. De een woont al 50 jaar in San Francisco, de ander in Guatemala. Tien jaar geleden heb ik ze voor het laatst gezien.”

Alle drie de winnaars ontvangen 25.000 euro. Naast de geldprijs wint Angelica ook nog een gloednieuwe BMW (1-serie).

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking in de Papaver-oord in Houten is op zondag 5 juli te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.20 uur.