Miljoenenprijs van € 4 MILJOEN valt in Rotterdam

Groot feest in Rotterdam! Op postcode 3069KM is de Miljoenenprijs van € 4 MILJOEN gevallen. Gaston bracht een bezoek aan de winnende wijk om de winnaars te verrassen. Hij kwam niet alleen maar nam een brassband en ijscokraam mee. Het was een geslaagd wijkfeest met heel veel blije winnaars!

De gelukkige winnaars verdelen de helft van het miljoenenbedrag met elkaar. De andere helft gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (de eerste vier cijfers van de postcode: 3069).

"Ik heb nog nooit zoiets gezien. Ik kan het niet geloven!"

De winnaars hebben mooie wensen. Zo kan Cor eindelijk haar zus weer zien: "Mijn zus woont in Zweden. Ik heb haar al 4 jaar niet gezien omdat zij niet naar Nederland kan komen vanwege gezondheidsredenen. Nu kan ik haar eindelijk bezoeken." Jannie heeft ook een familiebezoek op de planning: "Mijn schoonzus woont in Australië, daar ben ik al 23 jaar niet geweest." Ook John en zijn vrouw zijn van plan de familie te verenigen: "Wij zijn binnenkort 60 jaar getrouwd, wat wij graag uitgebreid willen vieren. Onze kinderen wonen in Amerika, die kunnen we nu laten overvliegen." Wat een bijzondere plannen! We wensen deze winnaars veel plezier met het mooie geldbedrag.

Op 1 augustus valt opnieuw ergens in Nederland de Miljoenenprijs van € 4 MILJOEN. Wie weet op uw postcode…Wij wensen u veel geluk!