Uitgeest verrast met prijs van € 4 MILJOEN

Een feestelijke zomeravond voor deelnemers in Uitgeest waar de Miljoenenprijs van € 4 MILJOEN is gevallen. Na de bekendmaking vierden de inwoners samen feest. Het dak ging eraf, er werd veel gelachen en gedanst. Een middag om nooit te vergeten! 

De gelukkige winnaars verdelen de helft van het miljoenenbedrag met elkaar. De andere helft gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (de eerste vier cijfers van de postcode: 1911).

"Ik voelde de hele dag al dat er iets moois mijn kant op zou komen"

De spanning zat er goed in bij de bewoners van Uitgeest. Het dorp werd wakker met een gigantische aftelklok bij het gemeentehuis. Honderden inwoners verzamelden zich voor de aftelklok om onder het genot van een ijsje in spanning af te wachten op de bekendmaking van de winnende postcode . Om 6 uur werd het dan eindelijk bekend: de inwoners op 1911ED zijn de gelukkige winnaars! Het feestje kon beginnen met een brassband en danseressen.

De winnaars verzamelden op het podium om hun cheques in ontvangst te nemen. Zij hebben bedragen van €102.564 tot €256.410 gewonnen. Wil was net bezig met haar avondeten toen ze hoorde dat ze iets gewonnen had. Wil vertelt: "Ongelofelijk, wat een mooi bedrag! Mijn kinderen hebben net een huis gekocht, dus dit komt goed van pas." Tijdens de uitreiking kwam Roxanne aanrennen op het podium. Ze zat met haar gezin op de camping toen haar vriendinnen haar belden om het goede nieuws te brengen. Roxanne had de hele dag al een voorgevoel dat er iets moois zou komen. De prijs is dan ook van harte welkom, zo vertelt Roxanne: "Deze prijs ga ik gebruiken voor een lang uitgestelde verbouwing." Het is de winnaars van harte gegund, gefeliciteerd!