Anouk Vetter, ambassadeur van Right To Play, zet zich in zodat kinderen kunnen spelen in een veilige omgeving. Speciaal voor onze deelnemers geeft zij een sportieve clinic waarin ze vertelt wat sport voor haar betekent, ze geeft een sportieve activiteit en Right To Play vertelt over de kracht van spelen in welke vorm dan ook.

Clinic Anouk Vetter

Op 9 maart 2019, geeft Anouk Vetter een exclusieve clinic voor deelnemers van de Postcode Loterij. Tijdens deze clinic vertelt Anouk over haar leven als topsporter, haar hoogte- en dieptepunten en wat zij heeft geleerd van het sporten op topniveau. Daarnaast vertelt Right To Play over het belang van spelen en is er uiteraard een moment waarop u op de foto kunt met Anouk Vetter.

Klik hier om deel te nemen

Wilt u bij dit exclusieve evenement aanwezig zijn? Meldt u zich dan aan via onderstaande button op uw Persoonlijke Pagina. Uw aanmelding is geldig voor 2 personen. Let op, vol = vol!

Programma

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Datum: 9 maart 2019
Tijd: 14:00-17:00 uur
Locatie: Olympisch Stadion Amsterdam

Invulling:
- Ontvangst
- Right To Play vertelt over haar werk
- Presentatie Anouk Vetter
- Sportieve activiteit + fotomoment met Anouk Vetter
- Afsluiting met drankje en een hapje

Kledingadvies: Sportief

*deelname aan dit evenement is gratis

Right To Play

Right To Play is een internationale ontwikkelingsorganisatie die in 2000 is opgericht door Olympisch schaatser Johann Olav Koss. Right To Play gelooft dat spelen cruciaal is voor de ontwikkeling van kinderen wereldwijd.

Right To Play wordt sinds 2010 gesteund door de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking heeft Right To Play van de loterij 5,5 miljoen euro ontvangen voor haar activiteiten.

Lees hier meer over Right To Play