Winnaars Miljoenennacht uit Noord-Scharwoude verdelen € 1 MILJOEN

Feest voor 11 deelnemers die meespelen met postcode 1723 WT in Noord-Scharwoude. Gaston verraste de winnaars met een bedrag van € 1 MILJOEN. Van harte gefeliciteerd!

Gaston mocht donderdagochtend 11 winnaars op postcode 1723 WT blij maken. Zij verdelen met elkaar € 1 MILJOEN en wonnen bedragen van € 76.923 tot € 153.846, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen.

Samen genieten

Sigrid wint het fantastische bedrag van € 153.846. Ze was enorm verrast toen ze de cheque opende: "Fantastisch! We hebben 20 jaar geleden ook al eens een auto gewonnen bij de Postcode Loterij. Met dit geld gaan we het huis opknappen."

Ronald en Hermien hebben samen € 76.923 gewonnen en zijn ook erg blij: "Ik had nachtdienst en was nog wakker toen er werd aangebeld. Geweldig dat we dit winnen. We gaan op vakantie. Bestemming onbekend, als er maar zon en zee is!"

Elke week € 1 MILJOEN!

We sluiten de laatste maanden van het jaar goed af met Miljoenennacht. Tot het einde van het jaar maken we elke donderdag de winnende postcode van € 1 MILJOEN bekend. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de bekendmaking.