€ 1 MILJOEN gevallen in Zaandijk

Feest voor 15 deelnemers die meespelen met postcode 1544 WN in Zaandijk. Quinty verraste de winnaars met een bedrag van € 1 MILJOEN. Van harte gefeliciteerd!

Quinty maakte donderdagochtend 15 winnaars op postcode 1544 WN blij. Zij verdelen met elkaar € 1 MILJOEN en wonnen bedragen van € 50.000 tot € 150.000, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen.

Grootse plannen 

Shirley en Fred (foto) hebben al een vakantie naar Bali ter ere van hun tienjarige jubileum op de planning staan: "Fred is onlangs met pensioen, dus hebben we nu meer tijd om te reizen. Daar houden we wel van. We zijn van plan om na Bali nog een aantal mooie, verre reizen te maken." 

Edwin en Sandra hebben ook al goed nagedacht over hun plannen. Zo vertelt Sandra: "Ik ben groot fan van ABBA. Het lijkt me fantastisch om een keer naar Zweden te gaan en daar van alles te doen wat met ABBA te maken heeft. En de rest gebruiken we om wat dingen in huis op te knappen." 

Elke week € 1 MILJOEN!

We sluiten de laatste maanden van het jaar goed af met Miljoenennacht. Tot het einde van het jaar maken we elke donderdag de winnende postcode van € 1 MILJOEN bekend. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de bekendmaking.