“Nu kunnen we het groots aanpakken”

De familie Smith uit Den Bosch heeft onlangs een huis gekocht en zit middenin de verbouwing. Bijna al het geld is in het huis gestoken en de pot is dan ook aardig leeg.

Vlak voor mevrouw Smith een telefoontje krijgt van de Postcode Loterij gaat de auto stuk. “Toen de Postcode Loterij belde had ik net een paar dagen ervoor geld van mijn ouders geleend om een nieuwe auto te kopen. De oude auto had het namelijk begeven en we hadden geen geld voor een nieuwe. Ook de wasmachine hield ermee op. En aangezien bijna al ons geld aan de verbouwing is opgegaan, moest ik mijn ouders even lief aankijken”, vertelt mevrouw Smith.

“Toen de Postcode Loterij belde had ik net een paar dagen ervoor geld van mijn ouders geleend om een nieuwe auto te kunnen kopen!”

Inmiddels is er genoeg geld om alle droomaanpassingen in het huis te verwezenlijken. “Eerst moesten we veel keuzes maken, wel of geen nieuwe kozijnen bijvoorbeeld, nu kunnen we het echt groots aanpakken. En onze kinderen mogen uiteraard ook meedelen in de prijs. Zij willen heel graag naar Euro Disney. Het is echt heel onwerkelijk, je verwacht altijd dat het een ander overkomt, maar nu hebben wij gewoon een ton gewonnen.”

Kijk voor meer informatie op de pagina over de uitslagen van de TonnenMaand.

Speel mee en maak kans op prijzen ›