Hoe is het nu met?

Rinus en Joke uit Leiden - “Stiekem hadden we hem al aan zien komen. We dachten: daar komt Gaston uit de auto kruipen.”, vertelt de Leidse Rinus over het ‘onverwachte’ bezoek dat hij afgelopen maand van Gaston Starreveld kreeg. Gaston stapte inderdaad uit de auto en bleek ook nog eens voor Rinus en zijn vrouw Joke te komen. Rinus: “Dat Gaston daadwerkelijk voor ons kwam, hadden we niet verwacht. Laat staan dat ik een cheque van € 75.000,- in mijn handen zou krijgen, ongelofelijk!”

 “De uitreiking was ontzettend leuk”, vertelt Rinus’ vrouw Joke. “Dat ik de deur open deed en dat Gaston zei: ‘Hoi Joke!’. Dat is toch geweldig?! Ik heb meteen gevraagd of ik een leuke foto mocht maken en dat mocht alleen als ik er ook op zou komen te staan. Die kans laat ik natuurlijk niet voorbij gaan, dus ik heb een leuke foto met Gaston.”

Helemaal hyper

“We spelen al jaren mee, dus we weten dat je grote prijzen kunt winnen. Toch reken je er niet op dat het je écht kan overkomen. Fantastisch dat we dat gewoon meegemaakt hebben!”, vertelt Rinus. Joke vult aan: “Mijn zus belde vlak na de uitreiking. Ik heb expres niets gezegd en toen ze vroeg hoe het met me ging, zei ik dat ik koorts en een hoge bloeddruk had. Ik was helemaal hyper. Dat ik dit nog mee kan maken, is echt ongekend! Al helemaal omdat we al vanaf het begin meespelen.”

Plannen

“We hebben het wel even moeten laten bezinken voor we konden bepalen wat we met de prijs willen doen. Inmiddels hebben we besloten dat we in ieder geval de badkamer gaan vernieuwen.”, vertelt Rinus. “Die gaat tegen de sloop aan!”

Joke sluit zich hierbij aan: “We zijn hier twintig jaar geleden komen wonen, dus de badkamer is nu echt gedateerd. Ik wil graag een instapdouche! We worden natuurlijk ook wat ouder, dus dan is dat wel fijn. Verder zijn we aan het kijken naar mooie tegels. We hebben een apart toilet en die wil ik in dezelfde stijl verbouwen.”

Andere wensen

Op de vraag of ze nog meer wensen hebben, zegt Rinus: “Nog zo een prijs! We vinden het heerlijk en bedenken steeds meer dingen waar we het bedrag voor kunnen gebruiken. Naast de badkamer is ook ons bed wel aan vervanging toe, en we willen lichtere meubels. Verder zijn onze twee zoons allebei de deur uit, maar zij gaan er zeker ook van genieten.

En ja, € 75.000,-… We zijn op leeftijd, maar waarom niet?! Het is een heerlijke opsteker en we zijn er ongelofelijk blij mee. Het komt hier dus goed terecht!” •

Bekijk hier de hele uitreiking:

Élke week een PostcodeStraatprijs!

Als deelnemer maakt u élke week kans op de PostcodeStraatprijs en één van de winnaars wint daarnaast ook nog eens een BMW. Daarnaast maakt u deze maand weer kans op vele andere prijzen.

Bekijk het prijzenpakket van oktober