Uitslag PostcodeKanjer van
€ 54,9 miljoen

De Kanjer valt in Voorhout

Fantastisch nieuws voor onze deelnemers in Voorhout. Daar is de PostcodeKanjer van € 54,9 MILJOEN euro gevallen.

Gaston heeft nog een persoonlijke boodschap:

 

Winnende wijkcode 2215

De helft van het bedrag (27,45 miljoen euro) verdeelt de nationale Postcode Loterij over de paar duizend deelnemers die met 4796 loten in de winnende wijkcode (2215) meespeelden. Zij ontvangen een bedrag van 6107,08 euro per lot, als zij in 2020 met alle 14 trekkingen hebben meegedaan. De loterij ziet af van het gebruikelijke wijkfeest, om ieder risico op verspreiding van het coronavirus te  voorkomen. De organisatie bracht, in afstemming met de gemeente, de Voorhouters persoonlijk op de hoogte van hun prijs.  

Gefeliciteerd, Voorhout!

De andere helft van de PostcodeKanjer verdeelt de loterij onder de 17 deelnemers die in december 2020 meespeelden met de volledige winnende postcode in deze wijk: de juiste combinatie van vier cijfers en twee letters. Ook zij worden persoonlijk op de hoogte gebracht van hun prijs. De loterij heeft na uitvoerige afweging besloten om deze winnende postcode voorlopig niet bekend te maken. Dit om de toeloop van nieuwsgierige mensen naar de winnende straat te voorkomen waardoor het risico op verspreiding van het coronavirus kan ontstaan. 

Winnende Postcode

In aanloop naar de PostcodeKanjer van 2022 delen wij graag ook de volledige winnende postcode van de PostcodeKanjer van 1 januari 2021. De PostcodeKanjer viel afgelopen januari op postcode 2215 MT. Alle postcodekanjerwinnaars zijn daarvan persoonlijk op de hoogte gesteld en, zoals gebruikelijk, in januari uitbetaald.