Terugblik met Rosan uit Rotterdam

“Samen met mijn vader motorritjes maken”, dat was de grote droom van de 30-jarige Rosan uit Rotterdam. Zij werd twee jaar geleden door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast met een cheque van 25.000 euro. Heeft Rosan haar droom kunnen verwezenlijken? Wij spraken onlangs met haar en blikten samen terug op deze speciale dag.

Rosan vertelt: “Ik herinner me de uitreiking nog als de dag van gisteren. Het was fantastisch! Die dag werd ik gebeld door een medewerker van de Postcode Loterij. De loterij had een pakketje voor mij dat niet door de brievenbus paste. Ze wilden graag langskomen om het persoonlijk te overhandigen. Ik had toen nog geen idee wat ik kon verwachten.” Voordat Rosan het wist, stond Gaston met een gouden enveloppe én een cameraploeg in haar woonkamer: “Dat was zo bizar! Het moment dat ik de cheque uit de enveloppe schoof, vergeet ik nooit meer. Ik geloofde het in het begin écht niet. Het was heel bijzonder om mee te maken.”

 

Grote droom

Rosan had altijd één grote droom: “Samen met mijn vader motorritjes maken. Daar droomde ik als klein meisje altijd al van.” Na het bezoek van Gaston kon Rosan eindelijk haar droom gaan verwezenlijken: “Ik heb in september mijn motorrijbewijs gehaald en nog geen drie weken geleden heb ik mijn eerste motor gekocht. Ik kan het nog steeds niet geloven!” Rosan heeft al mooie plannen in het vooruitzicht: “Ik ga hele mooie ritjes met mijn vader maken! We zijn van plan om naar Zwitserland te rijden en we gaan nog andere mooie routes uitzoeken. Mijn neven hebben ook allemaal een motor, dus die zullen ongetwijfeld een aantal keer meerijden. Mijn droom is door deze prijs in ieder geval uitgekomen.” •

10 keer EXTRA kans op een PostcodeStraatprijs

Bij de Postcode Loterij zijn er elke dag winnaars! En het héle jaar gaan er Straatprijzen uit. Elke zondag wint een postcode € 25.000,- per lot én wordt 1 van de gelukkigen ook nog de winnaar van een BMW. In juli doen we er nog een schepje bovenop; tijdens de Straatprijs 10-daagse maken we 10 dagen lang élke dag winnaars van een Straatprijs bekend. En dus ook 10x een BMW X1. Iedereen die in juni meespeelt of mee gaat spelen maakt dus extra veel kans op de Straatprijs van 25.000,-.

Alle prijzen in juni