Er komt een verrassing aan... 

Speciaal voor deelnemers

De feestdagen komen eraan. Even in alle rust samenzijn met familie of goede vrienden. Kaarsjes aan, lekker eten, gezellig spelletjes doen. Hoe fijn is dat? Ook bij de Postcode Loterij zit u dit jaar weer goed, want de hoogste PostcodeKanjer ooit van € 56,7 miljoen valt op 1 januari 2022. Om alvast in de stemming te komen, hebben wij daarom een verrassing voor u. Bekijk snel de videoboodschap van Caroline. 

Bekijk de boodschap van Caroline:

Sfeerlichtjes

En om de decembermaand nog feestelijker te maken, ontvangt u van de Postcode Loterij twee sfeerlichtjes cadeau, gemaakt van stevig, dieprood glas. Glas is eenvoudig te recyclen. De gehele productie is in Europa gemaakt waardoor er relatief weinig transportbewegingen zijn. De verpakking is gemaakt van FSC gecertificeerd- en gerecycled papier. Met deze sfeermakers, die u overal kunt laten twinkelen, wil ik u bedanken voor het meespelen. Want dankzij u ontvangen vele goede doelen zoals het Nationaal Ouderenfonds, VluchtelingenWerk Nederland en de Hartstichting een bijdrage voor hun belangrijke werk.

Wanneer ontvang ik mijn cadeau? 

Deelnemers ontvangen vanaf 24 november persoonlijk bericht over deze verrassing en kunnen de sfeerlichtjes van maandag 29 november tot en met zondag 12 december 2021 ophalen bij de dichtstbijzijnde Albert Heijn. Pak ze mee als u toch boodschappen gaat doen, scan de bijgesloten cadeaubon aan de (zelfscan)kassa en klaar bent u. 

Deel uw foto's met ons

Zet u de sfeerlichtjes straks op uw feestelijk gedekte kersttafel? Deel dan een foto op Instagram of Facebook met @postcodeloterij en wie weet ontvangt u een bijzondere verrassing.

Vragen?

Heeft u een vraag over de sfeerlichtjes? Neem dan even contact op met onze ledenservice