Een terugblik op de tennisclinic met Roger Federer

Kinderen verbonden aan de Esther Vergeer Foundation en de Krajicek Foundation kregen een tennisclinic van niemand minder dan Roger Federer. Richard Krajicek en Esther Vergeer waren er zelf uiteraard ook bij. 

Roger Federer, internationaal ambassadeur van de Postcode Loterij, was als speciale gast aanwezig bij het Goed Geld Gala dat plaatsvond op 4 juli. Dit jaarlijkse evenement staat in het teken van de schenkingen aan meer dan 175 goede doelen en hun impact. Roger Federer was aanwezig namens de Roger Federer Foundation, waarmee hij zich inzet om arme kinderen te helpen aan een betere toekomst door ze naar school te laten gaan.

De foundations van zowel Federer, Krajicek als Vergeer worden dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij jaarlijks met een bijdrage gesteund. De Krajicek Foundation en de Esther Vergeer Foundation hebben allebei de missie om sport toegankelijker te maken voor kinderen. Sport heeft veel positieve effecten op kinderen, zoals het uitbreiden van hun sociale netwerk en het ontwikkelen van zelfvertrouwen.

De clinic is een prachtige samenwerking tussen deze drie mooie organisaties. De kinderen kregen deze avond de kans om een potje tennissen met een grote tennisheld. Zie hier de aftermovie van de clinic: