Winnaarsverhaal Dieuwke

Ook deze maand ging Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld op pad om winnaars van de PostcodeStraatprijs te verrassen. Dit keer ging de reis naar Haarlem waar hij de 37-jarige Dieuwke verraste met een cheque van €25.000,- én een gloednieuwe auto: “Ik stond te trillen op m’n benen”, vertelt Dieuwke als we met haar terugblikken.

Dieuwke vertelt: “Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik Gaston ineens voor de deur zag staan. Ik wist niet wat mij overkwam.” Gaston was natuurlijk niet voor niets naar Haarlem afgereisd: “Ik zag dat hij een gouden envelop bij zich had. Hij stelde me een aantal vragen maar daar heb ik weinig van meegekregen. Ik zat alleen maar te kijken naar die gouden envelop”, vertelt Dieuwke.

Niet veel later mocht Dieuwke het bedrag op de cheque onthullen: “Toen de cheque van €25.000,- tevoorschijn kwam, kon ik geen woord meer uitbrengen. Ik stond te trillen op m’n benen.” Maar dat was nog niet alles. Gaston had nóg een verrassing voor Dieuwke: “Ineens kwam daar een splinternieuwe goudkleurige auto aanrijden. Ik was helemaal overrompeld. Er was een vriendin van mij aanwezig bij de uitreiking. Ik heb haar na de uitreiking gevraagd wat er allemaal was gebeurd, want ik was zo zenuwachtig”.

Buffer

De prijs komt op het goede moment voor Dieuwke: “Ik heb een eigen horecazaak die al een tijd gesloten is. Het is daarom heel fijn om een buffer te hebben in deze tijd. Daarnaast wil ik misschien nog een reis maken naar een zonnige bestemming!”