Winnaarsverhaal Remco en Anouschka uit Meppel

Nieuwjaarsdag was voor veel Postcode Loterij-deelnemers onvergetelijk. Gelukkig is het feest nog niet afgelopen en regent het ook na nieuwjaarsdag nog steeds prijzen bij de Postcode Loterij. Zo gingen vorige week de slingers uit in Meppel: daar mochten twaalf deelnemers van de Postcode Loterij 1 miljoen euro met elkaar verdelen. Remco (30) en Anouschka (33) behoorden tot de geluksvogels. Zij werden verrast met een cheque van €62.500,-. Wij blikten met Remco terug op het verrassingsmoment.

Remco (30): “Ik keek die dag uit mijn raam en zag Gaston ineens door de straat lopen. Toen dacht ik: ‘het zal toch niet…’”. Gaston was natuurlijk niet voor niets naar Meppel afgereisd en wist niet veel later ook de voordeur van Remco en Anouschka te vinden: “Ineens stond hij voor de deur met een gouden enveloppe. Dat was wel even een spannend moment”. Toen de cheque met het bedrag van €62.500,- uit de enveloppe tevoorschijn kwam, waren Remco en Anouschka er stil van: “Wat een verrassing! Zo een hoog bedrag verwacht je écht niet. We waren zo blij.”

Ik keek die dag uit mijn raam en zag Gaston ineens door de straat lopen.

Trouwen

Remco en Anouschka moeten het goede nieuws nog laten bezinken: “We zijn nog steeds overvallen door de prijs. Het is zo'n mooi bedrag! Het moet nog even landen.”, vertelt Remco. De prijs gaat in ieder geval goed besteed worden. Remco: “Dit jaar gaan we trouwen. We hebben alles al helemaal geregeld. Nu kunnen we een deel van het geld gebruiken voor de trouwerij. De prijs komt dus helemaal op het juiste moment! Verder gaan we nog rustig nadenken wat we ermee gaan doen. Misschien een lekkere vakantie of lekker uiteten.”