Groen denken, groen doen

De omgeving vergroenen én daarbij CO2 uit de lucht halen. Bomen planten is een uitstekend middel tegen klimaatverandering. Non-profitorganisatie Trees for All begon in 1999 met het planten van bomen en roept zoveel mogelijk bedrijven en particulieren op om mee te doen aan hun herbebossingsprojecten. Inmiddels is Trees for All in diverse landen bezig met het creëren van nieuw bos en het beschermen van bestaande bosgebieden, wat ook de biodiversiteit ten goede komt. Boom voor boom planten we samen een groene toekomst.

Overal in actie

Van nieuw bos in Overijssel tot vergroeningsprojecten in Madagaskar. Trees for All is actief over de hele wereld. En we kunnen allemaal in actie komen: particulieren en bedrijven kunnen bijdragen door bomen te doneren. De binnenlandse en buitenlandse projectpartners van Trees for All committeren zich voor 20 tot 50 jaar aan het beheer van nieuw of hersteld bos.

Trees for Schools

Dankzij de bijdrage van de Postcode Loterij kan Trees for All dit jaar op minimaal 25 MBO-scholen starten met "Trees for Schools". Studenten krijgen de kans om samen hun school en buurt te vergroenen door bomen en struiken te planten. Trees for All gaat in ook met de studenten in gesprek over klimaatsverandering en duurzaamheid en ondersteunt ze met kennis en expertise.

Samen het verschil maken

Om verder te kunnen groeien ontving Trees for All in 2022 een bijdrage van € 1 miljoen. In 2022 steunden onze deelnemers meer dan 175 goede doelen. Samen met organisaties zoals Trees for All werken we aan een rechtvaardige, groene en gezonde wereld voor iedereen. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij in 1989 hebben we al ruim € 7,3 miljard aan goede doelen kunnen schenken.
 
Samen maken we het verschil.