Feest in Emmen!

Vijf inwoners uit Emmen kregen in juni onverwachts bezoek van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld: zij werden alle vijf verrast met een cheque van € 25.000,-. De gelukkige winnaars hebben allemaal hetzelfde bedrag gewonnen, maar hebben zij ook dezelfde plannen met de prijs? Wij spraken vier van hen om terug te blikken op het verrassingsmoment.

Miranda (44) was nog aan het werk toen Gaston bij haar thuis aanklopte. Gelukkig kon haar moeder Froukje de cheque én een gloednieuwe auto in ontvangst nemen. Miranda vertelt enthousiast: “Door het videobellen was ik er toch een beetje bij! Het was zo onwerkelijk om Gaston op mijn beeldscherm te zien met de gouden enveloppe. Ik ben zo blij met deze prijs! De kinderen hebben nieuwe voetbaltenues en een grotere televisie op hun kamer gekregen. Mijn vriend en ik hebben net een nieuw huis gekocht dus daar kunnen we de prijs ook nog mooi voor gebruiken. De nieuwe auto komt ook waanzinnig goed uit, want mijn auto was wel aan vervanging toe.”

De 65-jarige Ina won ook € 25.000,-. Zij vertelt vol ongeloof: “Ik kan het nog steeds niet geloven! Zoiets verwacht je natuurlijk nooit. Het was zo’n verrassing. Dankzij deze prijs kan ik dingen aanschaffen die ik anders niet zo snel zou kopen. We hebben ondertussen al een aantal nieuwe aanwinsten: een nieuwe auto, een super deluxe relax stoel en een nieuwe laptop.”

Buurvrouw Herma (58) was compleet overdonderd toen zij het bedrag op haar cheque zag staan: “Het was zo schrikken, maar geweldig om zo’n mooi bedrag te winnen! Ik ben rustig gaan nadenken wat ik met de prijs ga doen. Mijn dochter is net verhuisd dus die wil ik in ieder geval helpen. Verder zou ik nog graag een elektrische fiets willen. Het is ook fijn om iets achter de hand te hebben in deze coronatijd. Ik zou eigenlijk op vakantie naar Kreta gaan, maar vanwege de coronacrisis is de reis niet doorgegaan. Volgend jaar ga ik gewoon twee keer!”.

Ik dacht alleen maar: ‘overkomt mij dit?!’

Voor de 56-jarige Suus was het bezoek van Gaston een gebeurtenis om nooit meer te vergeten: “Op het moment dat de gouden enveloppe tevoorschijn kwam, wist ik dat het echt was! Ook nog eens zo’n mooi bedrag, het is onwerkelijk. Ik dacht alleen maar: ‘overkomt mij dit?!’. Ik heb een elektrische fiets gekocht, mijn kinderen wat gegeven en een nieuw fornuis gekocht.”

Elke week een PostcodeStraatprijs!

We maken elke week een winnende postcode van de PostcodeStraatprijs bekend! Als deelnemer maakt u automatisch kans op deze prijs. Daarnaast maakt u deze maand weer kans op vele andere prijzen.

Bekijk het prijzenpakket van augustus