Om u te bedanken voor uw deelname aan de Postcode Loterij én uw steun aan de goede doelen, sturen wij u ook dit jaar weer de Voordeelagenda. Tussen 5 en 12 december zullen alle agenda’s worden verstuurd.

Samen met u en alle andere deelnemers van de Postcode Loterij kunnen we de wereld een beetje mooier maken. Daar zijn we u dankbaar voor en we geven u daarom graag de Voordeelagenda 2018 cadeau.

Deze agenda zit vol met voordelen en kortingen op producten en vele uitstapjes. Ook vindt u leuke aanbiedingen van een aantal goede doelen. Door sommige lokale goede doelen wordt u zelfs uitgenodigd om hun werk van dichtbij te komen bekijken. En u krijgt de mooiste rondleidingen en wandelingen aangeboden.

We hopen dat u het komende jaar volop van alle voordelen en aanbiedingen kunt genieten. We wensen u onvergetelijke feestdagen en een fantastisch 2018!

De Voordeelagenda's 2018 worden van 5 december tot en met 12 december verstuurd. De Voordeelagenda is een handige agenda en staat vol met voordeeltjes voor het jaar 2018! Houd uw brievenbus dus goed in de gaten!

Activeer uw Kanjerlot