SuperPostcodeprijs valt in Voorhout

Een grote verrassing voor vijftien deelnemers die meespelen met postcode 2215 MJ  in Voorhout. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodeprijs van 1 MILJOEN euro gevallen. Gaston verraste de gelukkige winnaars onlangs met cheques en bloemen. 

In 2021 viel de wijk in Voorhout ook al in de prijzen. Toen verdeelden de inwoners die meespeelden met wijkcode 2215 de helft van de PostcodeKanjer van 54,9 MILJOEN euro. De vijftien deelnemers die nu meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar de SuperPostcodeprijs van 1 MILJOEN euro. Zij winnen bedragen van 50.000 euro tot 150.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen.

Ernst en Sandra worden verrast met een cheque van 100.000 euro. Zij vielen anderhalf jaar geleden ook al in de prijzen: “We hebben het prijzengeld toen in een verbouwing gestoken. Inmiddels is de badkamer aan de beurt dus het komt goed van pas!”

Mark en Caby ontvangen een cheque van 50.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We gaan de tuin laten doen!’

Ook Anneke en John winnen 50.000 euro. Zij reageren enthousiast: “Geweldig! Toen de PostcodeKanjer in 2021 bij ons in de wijk was gevallen, hebben we wat kleine dingen gekocht voor in het huis. Met dit mooie bedrag kunnen we eindelijk naar Amerika!”