De leukste uitjes op een rij!

De kerstvakantie komt er weer aan! De perfecte tijd om er samen op uit te trekken. Speciaal voor u hebben we de leukste uitjes en activiteiten van een aantal goede doelen op een rijtje gezet. Zo hoeft u zich niet te vervelen. Wat gaat u doen?
IVN | Beleef de natuur

In uw eigen tuin, op uw balkon, in de buurt en onderweg: IVN Natuureducatie laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Ontdek alles over natuur in de winter tijdens een ontdekkingstocht met een IVN-Natuurgids. Er is altijd een activiteit bij u in de buurt.

Ontdek de natuur

Natuurmonumenten | De mooiste routes in de winter

Snertwandelingen, vaartochten voor bikkels of een winterse wandeling door verstilde natuur; ga in de kerstvakantie mee met de boswachters van Natuurmonumenten! Er zijn talrijke activiteiten voor jong en oud, in prachtige natuurgebieden door heel Nederland en in verschillende bezoekerscentra.

Alle activiteiten en routes

Resto van Harte | Ontmoet de buurt

In alle Resto’s van VanHarte door het hele land worden kerstfeesten gevierd met mooi gedekte tafels, bomen, kerstverhalen, muziekoptredens en diner dansants. Er is ook een activiteit bij u in de buurt! Reserveer uw plekje aan tafel en maak kennis met uw buurtgenoten en andere culturen.

Aan tafel

World Press Photo | in het Afrika Museum

Fotocredit: Jonathan Bachman

Op 17 november opent de nieuwe tentoonstelling WORLD PRESS PHOTO 2017 in het Afrika Museum. Deze 60ste editie van WORLD PRESS PHOTO toont indrukwekkende persfoto’s van 45 prijswinnaars uit 25 landen in acht categorieën: Dagelijks leven, Hard nieuws, Hedendaagse kwesties, Langetermijn-projecten, Natuur, Mensen, Reportage en Sport.

Bezoek World Press Photo