Winnaarsverhaal Stef

Het was een geweldige avond voor de 51-jarige Stef uit Heerenveen: in de vierde show van Miljoenenjacht van dit seizoen was hij de gelukkige winnaar van een gloednieuwe auto. Stef kon zijn geluk niet op en het enthousiasme spatte ervan af: “Alle ontlading vloog eruit, wat een mooie en bijzondere ervaring”, vertelt Stef als we met hem terugblikken op de show. 

Stef, verloofd en een gezin van vier kinderen, ging met een goed gevoel naar de studio van Miljoenenjacht: “Ik had er zin in en ik ging het gewoon beleven. Een week voor de show zei iets in mij dat ik mijn moeder mee moest nemen. Zij is helaas overleden, dus ik had haar as in een kettinkje gedaan. Ik dacht dat het me misschien nog wel eens geluk zou kunnen brengen.”

En het geluk kwam Stef inderdaad tegemoet. Nadat een andere deelnemer in de eerste ronde koos voor een plaats aan de desk, ging de gloednieuwe auto naar een andere aanwezige in de studio: Stef. “Toen ik ineens mijn naam hoorde, ging ik compleet uit mijn dak. Alle ontlading vloog eruit. Ik weet niet of het nou alleen om het winnen van de auto ging, of om het verhaal van mijn moeder en het kettinkje. Ik was ervan overtuigd dat mijn moeder ervoor had gezorgd dat ik met zo’n mooie prijs naar huis zou gaan. Ik was niet alleen in de studio, en daar heb ik nog steeds geen woorden voor”, vertelt Stef.

Passie

In zijn dagelijks leven is voetballiefhebber Stef coach van een voetbalclub uit Heerenveen: “Als coach sta ik bekend om strijd, passie en beleving. Die passie en beleving waren wel in mijn reactie terug te zien toen ik hoorde dat ik de auto had gewonnen. Het gevoel dat je krijgt als je hoort dat je zo’n mooie prijs hebt gewonnen, is niet te beschrijven. Je droomt van het winnen van een mooie prijs. Als het dan ook echt gebeurt, vind ik dat je oprecht blij mag zijn en ervan moet genieten. Dat heb ik dus gedaan. Ik heb de rest van de show alleen maar zitten glunderen. Het was een hele mooie en bijzondere ervaring.”

Plannen

Of Stef nog plannen heeft? “We hadden de kinderen een mooie vakantie beloofd. Na het overlijden van mijn moeder zijn we door een zware periode gegaan. We kunnen met z’n allen dus wel een fijne vakantie gebruiken. Zodra dat allemaal weer kan, is dat het eerst dat op de planning staat. Daarnaast willen mijn verloofde en ik heel graag trouwen, dus na deze periode gaat dat zeker gebeuren. Verder ga ik natuurlijk vaak terugdenken aan deze prachtige ervaring, want onvergetelijk dat was het zeker!”