Feest in Rotterdam!

Caroline verraste namelijk vier deelnemers die meespelen met postcode 3066 RD met de 1 Miljoenprijs. Twee winnaars ontvingen een cheque van 166.666 euro en de andere twee winnaars werden blij gemaakt met een cheque van 83.333 euro. De andere 500.000 euro gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode 3066.

Tekst gaat verder onder de video ⬇️
Caroline mag prijs weer persoonlijk uitreiken

Caroline reikte gisteren weer voor het eerst de 1 Miljoenprijs uit bij de winnaars in hun woonplaats. De afgelopen maanden werd deze Postcode Loterij-prijs niet persoonlijk uitgereikt vanwege de voorschriften rondom het coronavirus. Caroline Tensen vertelt: "Ik vind het zo leuk dat ik de winnaars persoonlijk heb mogen verassen met deze mooie prijs! De cheques in het echt uitreiken, het enthousiasme en de blijdschap zien bij de winnaars blijft geweldig.” 

Eerste reactie

Eric en Babs zijn enorm blij: "Geweldig! We waren van plan om de tuin zelf op te knappen, maar dat gaan we nu waarschijnlijk laten doen."
 
Cees en Greetje reageren enthousiast: "We gaan een mooie auto kopen voor onze zoon en voor onszelf kopen we een sloepje!"

Wijkwinnaars winnen samen half miljoen euro

Van de 1 Miljoenprijs wordt de helft verdeeld onder de deelnemers waarvan de postcode begint met 3066. De wijkwinnaars winnen per lot 198.67 euro als ze meespelen met het maximaal aantal Kanjerpunten.

Verdeling van de prijs

Hoeveel iedere winnende deelnemer wint, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk. De verdeling gebeurt op basis van Kanjerpunten. Kanjerpunten zijn een soort spaarpunten, per trekking worden 10 Kanjerpunten per lot toegekend. Hoe langer een lot meespeelt in 2020, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Voor deze 1 Miljoenprijs hebben deelnemers maximaal 70 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.  

Elke maand kans op een miljoen!

Als deelnemer maakt u élke maand kans op de 1 Miljoenprijs met uw buren! Daarnaast maakt u deze maand weer kans op vele andere prijzen.

Bekijk het prijzenpakket van juli