Ook de afgelopen weken verraste Gaston weer vele winnaars met de PostcodeStraatprijs-cheques én een BMW. En dit zijn de winnaars…

Het was groot feest in Gorinchem toen Gaston met goed nieuws kwam: tien deelnemers vielen in de prijzen en zij wonnen bedragen tot wel 50.000 euro.

Voor het eerst vliegen en op familiebezoek

Otto (51) wint 12.500 euro en de BMW: “Ieder jaar gaan mijn vrouw en ik samen met de kinderen met de auto op vakantie naar Frankrijk. De kinderen hebben nog nooit gevlogen en daar gaan we met dit bedrag verandering in brengen. Mijn dochter Joyce is bezig met rijlessen en mag bijna afrijden. Ze kan niet wachten tot de auto bij ons op de oprit staat.”

Frits (58) en zijn vrouw Sandra (58) winnen beiden 25.000 euro. Frits: “Mijn roots liggen in Indonesië, maar het is ons nooit gelukt om daarnaartoe te reizen. Met deze geldprijs kunnen we eindelijk mijn familie daar opzoeken.”

Veel gelukkige winnaars in Heusden

Betsy uit het Noord-Brabantse Heusden was er stil van, toen zij samen met haar man een cheque van 50.000 euro van Gaston overhandigd kreeg. Ook bleken zij de gelukkige winnaars van de BMW. Ze vertelt: “Mijn dag kan niet meer stuk! Wát was dit spannend. Met het geldbedrag heb ik allerlei ideeën - de tuin veranderen bijvoorbeeld - maar ik ga het eerst laten bezinken.”

Johan (81) uit Heusden wint 25.000 euro: “Ik zie Gaston altijd op televisie en denk dan altijd: ‘de kans bestaat dat hij ook bij ons aanbelt!’. En dat is nu werkelijkheid geworden. Fantastisch! We spelen echt mee voor de goede doelen, maar dit is natuurlijk wel een heel fijn extraatje.”

Ook winnaars in Maastricht en Oldemarkt

Deze maand viel de PostcodeStraatprijs in Gorinchem (4207 TR), Heusden (5725 AL), Maastricht (6216 SM) én in Oldemarkt (8375 BM). De uitreiking in Heusden was live via Facebook te volgen en is hier terug te kijken.