Winnaarsverhaal Jurjen en Laura uit Joure

Plotseling verrast worden met een cheque van €90.909; het overkwam Jurjen (47) en Laura (48) uit Joure. Op hun postcode viel de SuperPostcodeprijs van maar liefst 1 miljoen euro van de Postcode Loterij. “Het overrompelt je enorm”, vertelt Jurjen als we met hem terugblikken op deze bijzondere dag.  

Het was een grote verrassing voor het stel toen Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen plotseling op de stoep stond. Even daarvoor werd hij al voorzichtig op de hoogte gesteld: “De buurjongen kwam langs en zei dat de Postcode Loterij op bezoek was geweest. Ik dacht dat hij een grapje maakte.” Maar van een grapje was geen sprake. Niet veel later stond Caroline ook bij Jurjen en Laura voor de deur: “Het overrompelt je enorm. We konden onze ogen niet geloven toen we €90.909 op de cheque zagen staan. Wat een super bedrag!”

Familie geluk

Jurjen en Laura zijn niet de enige uit de familie die bij de Postcode Loterij in de prijzen vielen: “Mijn zus heeft twee jaar geleden de PostcodeStraatprijs gewonnen. Wat een toeval!” vertelt Jurjen enthousiast.

Wensen

Op de vraag of er nog wensen zijn, antwoordt Jurjen: “Onze zoon mag zijn rijbewijs gaan halen, we willen schuifpuien laten plaatsen en een overkapping voor de auto laten bouwen.” Een mooie reis staat ook nog op het wensenlijstje: “We willen graag op vakantie, naar Denemarken of Zweden bijvoorbeeld. Dat is een mooi vooruitzicht!”