“We vonden het erg leuk om te zien dat Gaston er op deze manier toch weer staat, geweldig!”

Harold (51) & Bianca (45) uit Wijchen wonnen de PostcodeStraatprijs

Een grote verassing voor Harold (51) & Bianca (45) uit Wijchen. Zij wonnen 25.000 euro bij de Postcode Loterij. Vanwege de huidige omstandigheden was het voor Postcode Loterij- ambassadeur Gaston Starreveld helaas niet mogelijk de winnaars aan de deur te verrassen. Harold en Bianca werden dus op een wel heel bijzondere manier verrast: zij werden tijdens een videogesprek met Gaston door hem verrast met een cheque van 25.000 euro,-.

“We vonden het erg leuk om te zien dat Gaston er op deze manier toch weer staat, geweldig! Het voelde zo toch nog een beetje alsof hij bij ons aan de deur stond.”, vertellen Harold en Bianca over het moment waarop zij Gaston op hun telefoonscherm zagen verschijnen.

Gouden enveloppe

Bianca vertelt enthousiast: “Tijdens het videobellen toverde Gaston de gouden enveloppe tevoorschijn. We vonden het heel spannend en wisten niet wat we konden verwachten. Toen hij de cheque van € 25.000,- uit de enveloppe schoof, konden we onze ogen niet geloven. Ik zei meteen tegen Gaston dat ik het zo jammer vond dat ik hem geen knuffel kon geven! Maar het is natuurlijk hartstikke logisch dat dat niet kan in deze situatie. ” Harold vond het vooral jammer dat hij de enveloppe niet zelf kon vasthouden: “Ik vroeg aan Gaston: ‘Kan je de gouden enveloppe niet opsturen?’”.

Prijs komt goed van pas

Harold en Bianca hebben al plannen met hun prijs: “We zijn op dit moment de bovenverdieping en de zolder aan het verbouwen. Door het coronavirus zit hier nu vertraging in. Het geld komt daarom heel goed van pas. Als deze periode voorbij is gaan we ook een heerlijke vakantie plannen.”

Vanwege de huidige omstandigheden heeft Bianca haar schoonheidssalon voorlopig moeten sluiten: “Gaston vroeg als eerste: ‘Mis je je klanten niet?’. Dat vond ik zo aardig! Hij was echt betrokken. We zitten in een hele onwerkelijke tijd en het is fijn dat ik dankzij deze prijs toch nog wat achter de hand heb.”

Winnaars

“Het is geweldig om dit nu mee te mogen maken. We vonden het videobellen hartstikke leuk! Het blijft natuurlijk jammer dat Gaston niet in levenden lijve bij ons aan de deur stond, maar ondanks dat heeft hij ons toch als echte winnaars laten voelen!”

Nog t/m 10 mei maken we élke dag een winnende postcode bekend!

Blijf ons volgen, want wie weet staan we binnenkort wel bij u voor de deur.

Bekijk de uitslag van vandaag