Ebru (35) won de PostcodeStraatprijs

De 35-jarige Ebru kreeg onlangs onverwachts bezoek van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Hij kwam met heel goed nieuws: Ebru en haar Schiedamse buren hadden de PostcodeStraatprijs gewonnen. Ebru was de gelukkige die niet alleen een cheque van € 25.000, maar ook een nieuwe auto in ontvangst mocht nemen.

Handdoeken gewonnen?!

“Toen Gaston met een heel Postcode Loterij-team in mijn straat stond, heb ik snel mijn computer gepakt. Ik ben naar de website van de Postcode Loterij gegaan om de uitslagen te controleren en zag tot mijn verbazing dat ik handdoeken had gewonnen. ‘Daar gaan ze toch niet voor langskomen?!’ dacht ik. Omdat ik geen te hoge verwachtingen wilde scheppen, heb ik het maar losgelaten.”

Met spanning in mijn buik opende ik de gouden envelop. Ik zag € 25.000 euro op de cheque staan en wat ik toen voelde, is niet te beschrijven.

De gouden envelop

Met spanning in mijn buik opende ik de gouden envelop. Ik zag € 25.000 euro op de cheque staan en wat ik toen voelde, is niet te beschrijven. Na het verrassingsmoment in mijn huiskamer vertrokken Gaston en zijn team om mijn buren blij te maken. Voor hij de deur sloot, zei Gaston: ‘We maken over een kwartier de winnaar van de auto bekend.’ Ik weet niet waarom, maar voor mij leek het alsof hij tegelijkertijd met zijn ogen zei: ‘Maar jij bent helaas niet de gelukkige.’”

“Het werd me echt even te veel”

Een kwartier later stond Ebru met haar buren op straat voor de bekendmaking van de winnaar van de auto. Tot haar grote verbazing bleek zij zelf de gelukkige te zijn. “Dat nieuws kon ik eigenlijk niet aan. Het werd me echt even te veel. Je leeft in een soort droom en kunt niet bevatten wat er gebeurt.”

Een shock-effect

“Na de uitreiking heb ik nog drie dagen een shock-effect gehad. Mijn moeder, broers en zussen zijn langsgekomen om het te vieren en het weekend is als een roes aan me voorbij gegaan. Ik heb wel duizend reacties gekregen via sociale media. Iedereen vindt het geweldig voor me. Veel mensen geloven pas écht dat dit mogelijk is als ze iemand kennen die het is overkomen. Ik ben nu diegene die het heeft meegemaakt en dat is heel bijzonder.

Inmiddels ben ik weer weer back to reality en ik hoop dat ik binnenkort - mede dankzij mijn prijs – een mooi huis heb gekocht.”  

Nog t/m 10 mei maken we élke dag een winnende postcode bekend!

Blijf ons volgen, want wie weet staan we binnenkort wel bij u voor de deur.

Bekijk de uitslag van vandaag