Jasper (25) uit Huizen won de PostcodeStraatprijs

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels is Gaston weer op straat te zien en verraste hij de 25-jarige Jasper uit Huizen met een cheque van 25.000 euro én een gloednieuwe auto: “Ons geluk kan niet op!” reageerde de compleet verbaasde Jasper.

“Het was fantastisch! Het moment dat Gaston daadwerkelijk voor je deur staat is iets dat je nooit ziet aan komen. Mijn vriendin Rianne en ik stonden netjes op anderhalve meter afstand toen Gaston de gouden envelop tevoorschijn haalde. Het was een heel onwerkelijk idee dat ik ineens zelf met een gouden envelop in mijn hand stond. Toen er een bedrag van 25.000 euro uit de envelop tevoorschijn kwam, kon ons geluk niet op!”, reageert Jasper enthousiast.  

Nóg een verrassing

De cheque van 25.000 euro was niet de enige verrassing voor Jasper: “Mijn vriendin en ik waren met Gaston over eventuele trouwplannen aan het praten. Toen haalde Gaston ineens een autosleutel tevoorschijn en zei daarbij: “Jullie kunnen tegen die tijd in een nieuwe auto naar het gemeentehuis.” Op dat moment komt er voor Jasper een gloednieuwe auto aangereden: “Bizar, dat kwam er ook nog eens bij! Wat een verrassing, het was ongelofelijk.”

Mooie reis

“Mijn vriendin en ik wonen nu anderhalf jaar samen en er zijn nog wel wat dingen die we aan het huis willen doen. We willen volgend jaar ook heel graag een mooie reis samen maken. We hebben als bestemming onder andere Lapland op het oog. Slapen in glazen iglo’s is iets wat we heel graag zouden willen doen. Maar Spanje is ook één van onze favoriete bestemmingen. Het wordt in ieder geval een reis waar we samen mooi op terug kunnen kijken. Zolang we maar samen zijn is alles mooi!”

Elke week een PostcodeStraatprijs

Als deelnemer maakt u élke week kans op de PostcodeStraatprijs en één van de winnaars wint daarnaast ook nog eens een BMW. Daarnaast maakt u deze maand weer kans op vele andere prijzen.

Bekijk het prijzenpakket van juni