"Ik geloofde het niet, het is bizar!"

Suus (49) uit Obdam won de PostcodeStraatprijs

De 49-jarige Suus uit Obdam werd nog vóór de coronacrisis verrast door Gaston met mooi nieuws: zij mocht een cheque van € 50.000 in ontvangst nemen. Suus was niet alleen de gelukkige winnares van € 50.000 maar won ook een gloednieuwe auto: “Ik geloofde het niet, het is bizar! Ik heb al gelijk mooie plannen gemaakt.”

“En dan staat Gaston ineens in je huiskamer met een gouden envelop. Toen er € 50.000 uit de envelop tevoorschijn kwam kon ik het niet geloven!” Suus werd naast de cheque van € 50.000 ook nog verrast met een gloednieuwe auto: “Ook nog een auto, het is bizar!”, vertelt Suus enthousiast.

Buren

Gaston verraste nog vijf andere deelnemers in de buurt met goed nieuws: “We hebben geregeld buurtbarbecues met elkaar. Het was daarom extra leuk dat we als buurt in de prijzen zijn gevallen. Ik ben na de uitreiking bij mijn buurvrouw uitgenodigd voor een gebakje, want we moesten het natuurlijk gelijk vieren!” vertelt Suus blij.

Reizen

“Mooie reizen maken!” is het eerste wat Suus antwoordt op de vraag wat zij met de prijs gaat doen. “Ik heb al veel plekken gezien maar er staan er nog heel wat landen op mijn lijstje. Zodra het weer kan ga ik reizen plannen naar Hawaii, Colombia en Indonesië. Ook zou ik graag nog eens een helikoptervlucht willen maken. Dat is een langgekoesterde wens, maar misschien dat ik die nu wel uit laat komen. Dankzij deze prijs kan ik nu dingen doen waar ik normaal gesproken wel wat langer over na moet denken. Nu ga ik het gewoon doen!”

Feest

“In december word ik 50 jaar. Nu ik deze prijs heb gewonnen, kan ik dat natuurlijk mooi gaan vieren! Ik hoop dat ik tegen die tijd een mooi feest kan geven in de kroeg, maar dat hangt natuurlijk af van de omstandigheden. Ik ga het in ieder geval nog eventjes niet plannen in verband met het coronavirus.  Ik ben in ieder geval al heel erg blij met deze prijs en ik kan niet wachten tot ik kan gaan reizen en op andere manieren van mijn prijs kan genieten.”

Elke week een PostcodeStraatprijs

Als deelnemer maakt u élke week kans op de PostcodeStraatprijs en één van de winnaars wint daarnaast ook nog eens een BMW. Daarnaast maakt u deze maand weer kans op vele andere prijzen.

Bekijk het prijzenpakket van mei