Winnaarsverhaal Werner (42) en Annemarie (40) uit Sprang-Capelle.

In juli 2019 stond Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld op de stoep bij Werner (42) en Annemarie (40) in Sprang-Capelle: zij waren samen met zestien andere bewoners één van de gelukkige winnaars van de PostcodeStraatprijs. Werner en Annemarie kregen van Gaston een cheque van 25.000 euro overhandigd en reageerden enthousiast: “Dit is prachtig! Wij gaan heerlijk op vakantie naar Limburg. We zien ons al helemaal liggen op de camping.”

Tekst gaat verder onder de video ⬇️
Ondertussen zijn we een jaar verder... Hoe gaat het nu met
Werner en Annemarie?

Werner vertelt enthousiast: “De dag van de uitreiking was geweldig! We werden zo verrast door Gaston en konden onze ogen niet geloven. We zijn daarna gelijk op vakantie naar Limburg gegaan met het hele gezin. Daar staat onze caravan op de camping waar we heel graag naar toe gaan. We zijn een samengesteld gezin, dus het is soms een volle bak met zes kinderen samen. Dan zetten we allemaal tentjes op bij de caravan en genieten we met elkaar.”

Nieuwe auto
Werner en Annemarie hebben rustig de tijd genomen om te kijken wat zij met de prijs gingen doen. Werner vertelt dat hij ondertussen wel al een nieuwe aanwinst heeft: “Ik was al aan het sparen voor een nieuwe auto omdat ik deze veel nodig heb voor mijn werk. De prijs gaf net het laatste zetje waardoor er nu een nieuwe auto voor de deur staat. Daar ben ik super blij mee!”

Huizenjacht
Naast de nieuwe auto zijn er nog andere plannen: “Gaston vroeg tijdens de uitreiking of de prijs het proces van trouwen misschien zou versnellen. Dat zou zeker mooi zijn, maar op dit moment wonen Annemarie en ik nog niet samen. We zijn wel op huizenjacht om een mooi nieuw huis te vinden waar we met z’n allen in passen. We hebben nog niet het geluk gehad om iets te vinden, maar dat gaat zeker komen. De prijs helpt in dit geval waanzinnig mee! Hopelijk vinden we snel een mooie plek met elkaar”, vertelt Werner enthousiast.

Meespelen
Werner speelt al een tijd mee met de Postcode Loterij: “Ik speel al 22 jaar mee met de Postcode Loterij, dus het is fantastisch om dit meegemaakt te hebben. In mijn vriendengroep zijn er nu al drie vrienden die al een mooie prijs in ontvangst hebben mogen nemen, en nu hoor ik daar ook bij! Het is een geweldige ervaring die ik iedereen gun. Je moet alleen wel een beetje geluk hebben!”

Elke week een PostcodeStraatprijs

Als deelnemer maakt u élke week kans op de PostcodeStraatprijs en één van de winnaars wint daarnaast ook nog eens een BMW. Daarnaast maakt u deze maand weer kans op vele andere prijzen.

Bekijk het prijzenpakket van juli