“We zijn al enige tijd op zoek naar een koopwoning.”

19-jarige winnares wint 50.000 euro én gloednieuwe auto

Het was een dag om nooit meer te vergeten voor de 19-jarige Jaime uit Groningen. Zij werd onlangs op haar werk verrast met een cheque van €50.000,- én een gloednieuwe auto: “Mijn collega zag vanuit het raam ineens een rode auto van de Postcode Loterij aan komen rijden. Toen dacht ik: ‘het zal toch niet…’”, vertelt de kersverse jonge winnares als we met haar terugblikken.

Jaime vertelt: “Het was zo onwerkelijk! Ik werk in de zorg en ik was die dag op mijn stage. M’n collega zag ineens vanuit het raam een rode auto aan komen rijden. Ze riep: ‘Jaime, moet je eens kijken, volgens mij is dat de Postcode Loterij!’ Toen dacht ik gelijk: ‘het zal toch niet…’”. De rode auto kwam inderdaad voor de 19-jarige Jaime: “Voordat ik het wist, stond ik buiten met een cheque van €50.000,- in mijn hand. Ik was helemaal verbaasd.” En daar bleef het niet bij. Er was nóg een verrassing voor Jaime: “Ineens knipte Gaston in zijn vingers en kwam er een gloednieuwe auto aanrijden. Ik kon het niet geloven, het was onwerkelijk.”

“Voordat ik het wist, stond ik buiten met een cheque van €50.000,- in mijn hand.''

Plannen

“Mijn vriend en ik hebben in ieder geval allebei een nieuwe auto! Daar zijn we heel erg blij mee. Verder ga ik er rustig nadenken over wat ik met dit bedrag wil doen. We zijn al een tijd op zoek naar een koopwoning. Het is momenteel lastig met de huidige huizenmarkt, dus dat kan nog wel even duren. Ik ben jong, dus ik heb gelukkig nog alle tijd!”