Een terugblik

In juli verraste Caroline verraste vier deelnemers die meespelen met postcode 3066 RD met de 1 Miljoenprijs. Cees & Greetje en hun buren Eric & Babs wonnen een bedrag van 166.666 euro. Wij belden ze om te vragen hoe zij deze bijzondere dag hebben ervaren en we waren natuurlijk benieuwd of zij dromen hebben die ze met dit geldbedrag waar kunnen maken.

Leestijd: 4 minuten

Langgekoesterde droom

Voor Cees (76) en Greetje (68) was het verrassingsbezoek van de Postcode Loterij een langgekoesterde droom die werkelijkheid werd. “Je hoopt stiekem altijd dat je dit nog eens mee kunt maken, maar als Caroline dan ineens écht voor je deur staat, ben je compleet verbaasd. Ik was nietsvermoedend in de tuin bezig toen er werd aangebeld. Dat zul je net zien: als je écht nergens op rekent, staan ze ineens voor je deur.”

De winnende koppels werden verderop in de straat opgewacht door Caroline. Zij had een drietal gouden enveloppen in haar handen, één voor ieder winnend koppel. Cees en Greetje schrokken zich een hoedje toen ze de cheque uit de enveloppe haalden: “We zagen een 1 en een 6 verschijnen en dachten toen ‘16.000 euro, dat zou fantastisch zijn!’. We rekenden absoluut niet op dit waanzinnige bedrag. Dit hadden we nooit durven dromen.”

“Van het geld gaan we in ieder geval een mooie auto kopen voor onze zoon. Verder hebben we zonnepanelen besteld voor op het dak. Het is een flinke investering die we zonder deze prijs nooit hadden kunnen doen, maar voor ons huis gaat dit vast veel opleveren. Voor onszelf hebben we ook een cadeau gekocht: een nieuwe tuin-set. Daar kunnen we in de zomer lekker van genieten. De rest van het geld houd ik even in reserve voor eventuele slechtere tijden. We weten nooit wat er nog gaat komen, dus het is wel zo prettig om iets achter de hand te hebben.”

Een prachtige dag

Buren Eric (51) en Babs (44) mochten ook een cheque in ontvangst nemen. Ze blikken enthousiast terug: “Het was een prachtige dag. Het zonnetje scheen en alles klopte. Toen er door de Postcode Loterij werd aangebeld, was de dag compleet. Even later openden we de enveloppe. Een droom die uitkomt! Een bedrag van 25.000 euro was al prachtig geweest, maar dat het zo veel zou zijn, dat is boven alle verwachtingen!”. 

“We wonen nu bijna dertien jaar in ons huis en hebben wat achterstallig onderhoud. Het huis, maar ook de tuin en de slaapkamer kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Dat kunnen we nu mooi doen. De prijs had dus op geen beter moment kunnen komen. Verder willen we een bedrag voor de kinderen opzij zetten en is het fijn om een bedrag achter de hand te hebben. We gaan er nu geen gekke dingen mee doen, maar we kijken over een jaar wel weer!”

Je denkt al snel:
'was dit een droom?'''

“De dag na de uitreiking voel je je heel gek. Alles moet echt nog even bezinken. Je leven is op dat moment nog precies hetzelfde als gisteren, dus je denkt al snel ‘was dit een droom?’. Je durft het eigenlijk pas te geloven als het bedrag op je rekening staat. Dan besef je dat je het echt hebt meegemaakt!”

Tekst gaat verder onder de video ⬇️

 

Elke maand kans op een miljoen!

Als deelnemer maakt u élke maand kans op de 1 Miljoenprijs met uw buren! Daarnaast maakt u deze maand weer kans op vele andere prijzen.

Bekijk het prijzenpakket van augustus