Zondagavond is Postcode Loterij-avond op tv

Zondagavond is Postcode Loterij-avond! Met maar liefst drie tv-programma’s ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’, ‘Eén tegen 100’ en ‘Kanjers van Goud’ is er voor ieder wat wils op de buis.

Bij Postcode Loterij Miljoenenjacht draait alles om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 staat Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

En natuurlijk zijn we er ook weer met Postcode Loterij Bingo. Postcode Loterij Bingo is het Bingospel dat tijdens Miljoenenjacht wordt gespeeld. En iedere week valt er gegarandeerd Bingo en kunt u als deelnemer bedragen winnen tot wel 5 miljoen euro. Uw Bingokaarten kunt u zondag downloaden en printen via www.postcodeloterijbingo.nl . Bingoot u zondag mee?

Wilt u een makkelijke of moeilijke vraag? Zet u het ABC-tje in? Dilemma's die de kandidaat krijgt in deze kennisstrijd van de NCRV, waarin hij het moet opnemen tegen honderd tegenkandidaten. Caroline Tensen vuurt vragen op de kandidaat en het publiek af. Weet de kandidaat het slim en doordacht te spelen en gaat hij naar huis met een flink geldbedrag? U ziet het allemaal in Eén tegen 100.

In Kanjers van Goud bezoeken ambassadeurs een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk. Ondertussen komt deze Kanjer van Goud voor grote verrassingen te staan.

Kijkt u zondag mee?

Postcode Loterij Miljoenenjacht om 20.00 uur op RTL 4
Eén tegen 100 om 21.30 uur op NPO 1
Kanjers van Goud om 23.30 uur RTL 4