Gaston Starreveld

"De Nationale Postcode Loterij is een 'mensenloterij'. Het gaat bij de loterij niet alleen om nummers, bedragen en prijzen. Er zit warmte in de loterij. We komen zelfs de prijzen bij de gelukkige winnaars brengen!"

"Iedereen vindt het leuk en natuurlijk ook spannend als wij langskomen. Als we met het team van de Postcode Loterij de straat binnen rijden gaan alle deuren open en hebben we direct contact met de mensen." "Het is dan alsof ik de buurtbewoners al jaren ken. Dat is altijd leuk, óók met de buren die geen prijs winnen. Bij de goede doelen voel je dezelfde warmte en menselijkheid." 

"Ik heb enorme bewondering gekregen voor de mensen die alle schepen achter zich verbranden en voor hun ideaal gaan. Voor de loterij mocht ik een paar van die kanjers bezoeken. Zoals de jonge Zweedse vrouw die in de rimboe van Borneo zich het lot van de Oerang Oetang heeft aangetrokken of de uroloog uit Hamburg die voor AMREF Flying Doctors in Kenia werkt. Daar word ik van binnen warm van. Dan ben ik er trots op ook ambassadeur van hen te mogen zijn."

Onze ambassadeurs