Nicolette van Dam

Nicolette van Dam is ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij. In deze rol doet de presentatrice verslag van de goededoelenprojecten die dankzij de steun van de Postcode Loterij tot stand komen. Daarnaast gaat ze verschillende prijzen voor de loterij uitreiken, waaronder één van de miljoenenprijzen van de PostcodeKanjer die op 1 januari 2014 eruit gaan.

"Ik heb ontzettend veel zin in deze samenwerking. Ik heb me jaren met veel liefde ingezet voor UNICEF en dankzij mijn ambassadeurschap voor de Nationale Postcode Loterij kan ik me nu sterk maken voor nog meer goede doelen. Dat ik ook nog eens mensen blij mag maken met mooie prijzen maakt het natuurlijk extra leuk", aldus Nicolette.

Jong en enthousiast

"We zijn trots dat we Nicolette mogen verwelkomen als nieuwe ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij”, vertelt Imme Rog, Managing Director van de Nationale Postcode Loterij. “Zij is al jaren aan de loterij verbonden door haar actieve ambassadeurschap voor UNICEF, één van de eerste goede doelen die de Postcode Loterij steunde. Met haar enthousiaste persoonlijkheid past zij perfect in ons team van ambassadeurs."

Onze ambassadeurs