5 uur live en de Goede Doelen Loterijen

5 uur Live is een dagelijkse talkshow die mogelijk wordt gemaakt door de Goede Doelen Loterijen.

Daphne Bunskoek praat de kijker vanaf 17.00 uur bij over het nieuws van de dag. Daarnaast is er aandacht voor projecten van goede doelen en culturele organisaties die gesteund worden door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij).

RTL Live logo

Elke werkdag

om 17.00 uur

op RTL 4

Dagelijks schuiven onbekende en bekende gasten aan om te praten over grote en kleine gebeurtenissen van de dag. Het ideale startpunt van iedere doordeweekse RTL-avond! '5 Uur Live' wordt gepresenteerd door Daphne Bunskoek.
Na acht jaar bij 538 gewerkt te hebben, verlaat ik nu met pijn in mijn hart de Coen & Sander Show. Toch voelt het heel logisch om een nieuwe stap te maken en ik verheug me enorm op mijn nieuwe functie als sidekick bij '5 Uur Live'
Hannelore Zwitserlood – Presentatrice 5 Uur Live

5 Uur Live en de Goede Doelen Loterijen

5 Uur Live is een dagelijkse talkshow die mogelijk wordt gemaakt door de Goede Doelen Loterijen. Daphne Bunskoek praat de kijker vanaf 17.00 uur bij over het nieuws van de dag. Daarnaast is er aandacht voor projecten van goede doelen en culturele organisaties die gesteund worden door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij).