Iedere werkdag 5 Uur Live vanaf 17.00 uur

Vanaf maandag 28 augustus is Hannelore Zwitserlood te zien in het nieuwe programma '5 Uur Live'. Het programma is de middagvariant van het ochtendprogramma 'Koffietijd' en komt op de plaats van 'RTL Live'.
RTL Live logo

Elke werkdag

om 17.00 uur

op RTL 4

Dagelijks schuiven onbekende en bekende gasten aan om te praten over grote en kleine gebeurtenissen van de dag. Het ideale startpunt van iedere doordeweekse RTL-avond! '5 Uur Live' wordt afwisselend gepresenteerd door Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau. Hannelore wordt de sidekick in het programma.
Na acht jaar bij 538 gewerkt te hebben, verlaat ik nu met pijn in mijn hart de Coen & Sander Show. Toch voelt het heel logisch om een nieuwe stap te maken en ik verheug me enorm op mijn nieuwe functie als sidekick bij '5 Uur Live'
Hannelore Zwitserlood – Presentatrice 5 Uur Live

RTL Live en de Goede Doelen Loterijen

RTL Live is een dagelijkse talkshow die mogelijk wordt gemaakt door de Goede Doelen Loterijen. Presentatoren Albert Verlinde en Quinty Trustfull praten de kijker vanaf 17.00 uur bij over het nieuws van de dag. Daarnaast is er aandacht voor projecten van goede doelen en culturele organisaties die gesteund worden door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij).