5 Uur Show

5 Uur Show en de Goede Doelen Loterijen

5 uur Show is een dagelijkse talkshow die mogelijk wordt gemaakt door de Goede Doelen Loterijen.

Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo praten de kijker vanaf 17.00 uur bij over het nieuws van de dag. Actuele onderwerpen worden afgewisseld met aandacht voor crime, entertainment, royalty en politiek. Om de week presenteert één van hen de dagelijkse live talkshow.

Daarnaast is er aandacht voor projecten van goede doelen en culturele organisaties die gesteund worden door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij).

Meer over de 5 Uur Show

lead logo 5 uur show.png

Elke werkdag

om 17.00 uur

op SBS6

Dagelijks schuiven onbekende en bekende gasten aan om te praten over grote en kleine gebeurtenissen van de dag. Het ideale startpunt van iedere doordeweekse SBS6-avond!

De mix aan onderwerpen in combinatie met de actualiteit en het feit dat dit live tv is maakt het dat ik ontzettend veel zin heb om de 5 Uur Show te gaan presenteren. Nu kan ik, na mijn wat meer serieuze kant, ook een lossere kant van mezelf laten zien.
Brecht van Hulten - Presentatrice 5 Uur Show

5 Uur Show en de Goede Doelen Loterijen

5 Uur Show is een dagelijkse talkshow die mogelijk wordt gemaakt door de Goede Doelen Loterijen. Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo praten de kijker vanaf 17.00 uur bij over het nieuws van de dag. Daarnaast is er aandacht voor projecten van goede doelen en culturele organisaties die gesteund worden door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij).

D_05_goededoelen_Detail_RTLlive@1x.png