Reis mee met de Postcode Loterij-ambassadeurs in Bestemming…

In ‘Bestemming…’ reizen ambassadeurs van de Postcode Loterij om beurten mee met een goede doelen organisatie. Zij draaien mee met bijzondere projecten en zien met eigen ogen hoe de steun van de Postcode Loterij-deelnemers het verschil maakt.
De bestemming

Martijn
T/m 15 april 2018, iedere zondag om 23.30 uur op RTL 4
Reis dit seizoen mee Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Nicolette van Dam, Winston Gerschtanowitz en Quinty Trustfull. Naar bestemmingen ver weg en dichtbij huis. De vijf ambassadeurs weten van te voren wel de bestemming, maar niet om welk goed doel het gaat. Wat ook al duidelijk is: hulp ter plekke is hard nodig. De reisverslagen geven een onthullende, soms emotionele, maar vooral persoonlijke kijk op de zaak.
Aflevering 4 - Bestemming… Nederland (Landschappen.nl)
Zondag 15 april, 23.30 uur RTL 4: Bestemming…

Quinty gaat voor Landschappen.nl op pad met rubberlaarzen en een borduurnaald. Zij ziet hoe duizenden vrijwilligers zich inzetten zodat de bijen kunnen nestelen, vogels kunnen broeden, planten kunnen groeien en natuur weer terugkomt waar het verdwenen was. Maar ook ziet de Postcode Loterij-ambassadeur hoe kastelen de deuren open kunnen zetten met behoud van meubilair en textiel uit vervlogen tijden.

Een aflevering terugkijken?

Bekijk ‘Bestemming…’