Eén tegen 100

Eén tegen 100. De zenuwslopende kennisstrijd, waarbij één kandidaat het opneemt tegen 100 man publiek. Als de kandidaat het slim weet te spelen, en alle vragen goed heeft, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.
Een tegen 100

Caroline
Voorjaar 2019 weer op tv

Het succes van het spelprogramma Postcode Loterij Eén tegen 100 gaat onverminderd door. De teller is al ruim voorbij de 450 uitzendingen. De populariteit is vooral te danken aan het ijzersterke concept. Eén kandidaat die het opneemt tegen 100 tegenspelers in het publiek. Presentatrice Caroline Tensen stelt de vragen. En elke keer als de kandidaat een vraag goed beantwoordt, kan hij mensen uit het publiek wegspelen.

De vragen bij Eén tegen 100 variëren van onderwerp (cultuur, wetenschap, film, sport) en vallen in de categorie ‘moeilijk’ of ‘makkelijk’. Als de kandidaat niet zeker van zijn zaak is, kan hij 1 van de 3 escapes inzetten. Wanneer hij juist heel zeker is, kan hij de inzet verdubbelen. Eén fout antwoord is fataal. Dan stopt het spel en staat de kandidaat met lege handen.

Tijdens elke aflevering van Eén tegen 100 wordt 1 van de 103 goede doelen van de Postcode Loterij uitgelicht. Daarnaast worden iedere week nieuwe winnaars van de PostcodeStraatprijs bekend gemaakt. Oftewel, niet alleen de mensen in de studio kunnen prijzen winnen.

De Postcode Loterij is een wereldloterij voor mensen ver weg en dichtbij!
Caroline Tensen – Presentatrice Eén tegen 100

Eén tegen 100 en 103 goede doelen

Vrijdagavond is het tijd voor ‘Eén tegen 100’. Het spelprogramma waarbij de kandidaat, als hij wint, naar huis kan gaan met een groot geldbedrag. Maar ook het programma met veel aandacht voor de goede doelen van de Postcode Loterij. Projecten van VluchtelingenWerk, Cruyff Foundation, Mama Cash, The Climate Group en 99 andere organisaties, die zich elke dag inzetten voor een betere wereld voor mens en dier.