Eén en al gezelligheid bij Koffietijd

U kunt van maandag tot en met vrijdag de dag beginnen met de dames van Koffietijd. Hét ochtendprogramma van RTL 4 met de laatste nieuwtjes. Van mode, wonen en entertainment tot culinair en goede doelen. Binnen een uur bent u helemaal op de hoogte.
Koffietijd logo

Quinty
Maandag t/m vrijdag om 10.00 uur op RTL 4

Elke werkdag wordt u van 10.00 tot 11.00 uur bijgepraat door de vaste presentatrices van Koffietijd: Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Het trio dat in wisselende samenstelling garant staat voor gezelligheid, humor en interessante gesprekken. Met elke dag een Bekende Nederlander die aanschuift en culinaire tips en recepten van wisselende chef-koks.

Wie op de hoogte wil blijven en geïnspireerd wil worden, stemt dus dagelijks af op Koffietijd. Boeiende gesprekken met Bekende Nederlanders worden afgewisseld met verrassende optredens en praktische tips. Met aandacht voor legio onderwerpen op het gebied van lifestyle, mode, wonen, entertainment en goede doelen. Kortom, een perfecte start van de dag.

Het is een fijne gedachte dat ik door mijn werk voor de Postcode Loterij véél goede doelen kan steunen.
Quinty Trustfull – Presentatrice Koffietijd

Koffietijd en de goededoelenloterijen

Naast aandacht voor mode, koken, entertainment en lifestyle, draait het bij Koffietijd om bijzondere projecten van goede doelen. Goede doelen die gesteund worden door de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij. Maar liefst 50% van de opbrengst van deze 3 goededoelenloterijen gaat naar organisaties die zich inzetten voor ontwikkelingssamenwerking, natuur en milieu, cultuur, sport, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. In binnen- en buitenland.