Koffietijd

Eén en al gezelligheid bij Koffietijd

 

Elke maandag tot en met vrijdag kunt u de dag goed beginnen met de presentatoren van Koffietijd. Hét ochtendprogramma van RTL 4 met de laatste nieuwtjes. Van mode, wonen en entertainment tot culinair en goede doelen. Binnen een uur bent u helemaal op de hoogte. 

KT_Logo_450x200_RGB.png
Quinty_aangepast.png
Maandag t/m vrijdag om 10.00 uur op RTL 4

Elke werkdag wordt u van 10.00 tot 11.00 uur bijgepraat door de vaste presentatoren van Koffietijd: Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Vivian Slingerland en Patrick Martens. Ze staan garant in wisselende samenstelling voor gezelligheid, humor en interessante gesprekken. Met elke dag een Bekende Nederlander die aanschuift en culinaire tips en recepten van de vaste chefkok London Loy.

Wie op de hoogte wil blijven en geïnspireerd wil worden, stemt dus dagelijks af op Koffietijd. Boeiende gesprekken met Bekende Nederlanders worden afgewisseld met verrassende optredens en praktische tips. Met aandacht voor legio onderwerpen op het gebied van lifestyle, mode, wonen, entertainment en goede doelen. Kortom, een perfecte start van de dag.

"Het is een fijne gedachte dat ik door mijn werk voor de Postcode Loterij véél goede doelen kan steunen."

Quinty Trustfull – Presentatrice Koffietijd

Koffietijd en de goededoelenloterijen

Naast aandacht voor mode, koken, entertainment en lifestyle, draait het bij Koffietijd om bijzondere projecten van goede doelen. Goede doelen die gesteund worden door de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij (die onder die naam sinds augustus 2021 samen is gegaan met de BankGiro Loterij). Minimaal 40% van de opbrengst van deze 3 goededoelenloterijen gaat naar organisaties die zich inzetten voor ontwikkelingssamenwerking, natuur en milieu, cultuur, sport, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. In binnen- en buitenland.

D_goededoel_Detail_koffietijd.png