Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen

Het visuele spektakel Postcode Loterij De Weg Naar Het Miljoen is de eerste gameshow ooit waarbij de complete tv-studio met het thema van de vragen mee verandert: van New York met haar yellow cabs, Times Square en Central Park tot de schaatsbaan en de pistes van de Olympische Winterspelen.

Postcode Loterij ambassadeur Martijn Krabbé Postcode Loterij ambassadeur Martijn Krabbé
Vanaf 11 november, iedere zondag om 21.30 uur op RTL4!

De show start met 200 kandidaten (m/v) op de tribune, onderverdeeld in vijf vakken van elk 80 mensen. In elke vak zitten 40 NPL-deelnemers (met introducé(e) uit één en dezelfde wijkcode en het leuke is: niemand gaat met lege handen naar huis. Na een kwalificatieronde mogen de beste kandidaten per vak beginnen aan ‘de heenweg naar het miljoen'.

Die vijf kandidaten moeten uiteenlopende multiple choice vragen beantwoorden, waarbij niet slechts één maar meerdere antwoorden goed kunnen zijn. Wie van de vijf deelnemers dat het beste en het snelste doet, kwalificeert zich voor de finale. In de finale – de terugweg - is geld te verdienen. Ook weer met meerkeuzevragen. Aan het eind van de rit krijgt de finalist eenmalig de kans om zijn gewonnen bedrag te verdubbelen. De geldprijs die hij uiteindelijk in de wacht weet te slepen, is voor de helft van hem. De andere helft wordt verdeeld onder de deelnemers van de Postode Loterij in zijn tribunevak.

Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen is één grote puzzel met het ene dilemma na het andere: de bijzondere vraagvorm maakt zelfs de meest vastberaden speler nog aan het twijfelen… Het spel is snel, razend spannend en vooral: een lust voor het oog. Met gegarandeerde prijzen voor deelnemers van de Postcode Loterij in de studio!

Martijn Krabbé – Presentator De Weg naar het Miljoen

De Weg naar het Miljoen en 107 goede doelen