Nog meer prijzen in de trekking van december

Nog meer prijzen 

Prijs_Large 285x300 Fairtrade badhanddoeken naar keuze.png

Fairtrade badhanddoeken 

Deze riante en zachte badhanddoeken zijn fijn om te gebruiken en zijn gemaakt van 100% biologisch en Fairtrade katoen. Zacht voor u én zacht voor de wereld dus!

2_NPL_PET_S_Front_Sideways_Handle_Strap-(1).png

Postcode Loterij reiskoffer 

Deze handige, robuuste Postcode Loterij reiskoffer neemt u overal mee naartoe en kan mee als handbagage. Stijlvol en gemakkelijk!

cid4150_Prijs_Carousel 285x300_Rituals.png

Rituals shoptegoed

Met de cadeaubon kunt u kiezen uit het ruime assortiment van Rituals. Verrijk uw alledaagse leven met unieke geuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld.
Koffiecadeaukaart L.png

Koffiecadeaukaart 

Heerlijk genieten van een kopje koffie of thee met een lekkernij? Dat kan met de Koffiecadeaukaart bij één van de deelnemende aangesloten horecagelegenheden!

Seepje pop up.png

Seepje handzeep en - lotion 

Een handzeep- en lotion, die bestaan uit plantaardige ingrediënten. Vol vitamines en mineralen voor een soepele, zachte huid! Zo zorgen we samen voor een schonere én mooiere wereld!

NPL Boek naar Keuze Large (285 x 300 pixels).png

Boek naar keuze

Een prijs die garant staat voor urenlang leesplezier! U kunt kiezen uit een aantal speciaal voor u geselecteerde populaire titels.
Prijs_Carousel 285x300 Seas Plant.png.png

Plant naar keuze

De groene kamerplant is weer helemaal terug van weggeweest! Een nieuwe plant staat mooi in ieder interieur en maakt elk huis nét even een stuk gezelliger.

Prijs_Carousel 285x300 Rituals Karma.png.png

Rituals Karma hair en bodycare pakket

Deze heerlijke set bevat een shampoo, conditioner en een crème voor het lichaam.