Nog meer prijzen in de trekking van oktober

NPL Boek NK-Large 285 x 300 pixels.png

Boek naar keuze

Een prijs die garant staat voor urenlang leesplezier! U kunt kiezen uit een aantal speciaal voor u geselecteerde populaire titels.

 

 

Prijs_Carousel 285x300 Seas Plant.png.png

Plant naar keuze 

De groene kamerplant is weer helemaal terug van weggeweest! Een nieuwe plant staat mooi in ieder interieur en maakt elk huis nét even een stuk gezelliger.

LT0829 SCHETS Love Beauty Planet NPL doos dicht.png

Love Beauty and Planet 

De haar- en huidverzorgingsproducten van de nieuwe Oceans Editions lijn zijn verrijkt met duurzame en natuurlijke ingrediënten zoals Marine Algae & Eucalyptus. Geniet van de verfrissende hydratatie, rustgevende geur en verkoelende werking van deze heerlijke producten. Goed voor u, maar ook goed voor onze planeet. 
Koffiecadeaukaart L.png

Koffie cadeaukaart 

Heerlijk genieten van een kopje koffie of thee met een lekkernij? Dat kan met de Koffiecadeaukaart bij één van de deelnemende aangesloten horecagelegenheden!

NPL Socks-Large (285 x 300 pixels).png

Healthy Seas Socks

Met het dragen van Healthy Seas Socks maken we de wereld onder water weer een stukje schoner. De sokken van Healthy Seas Socks zijn onder andere gemaakt van achtergelaten visnetten uit onze oceanen. In combinatie met organisch katoen zijn er heerlijk zachte, comfortabele sokken van gemaakt.

NPL Kookcadeau NK-Large (285 x 300 pixels).png

Kookcadeau naar keuze

Wij hebben een ruime selectie kookboeken, kookgerei en borrelplanken voor u geselecteerd, waarmee u veel plezier beleeft in eigen keuken.