Nog meer prijzen in april!

cid2331_Boek naar keuze L (1).jpg

Boek naar keuze

Een prijs die garant staat voor urenlang leesplezier! U kunt kiezen uit een aantal speciaal voor u geselecteerde populaire titels.

Kookcadeau Large 285 x 300 pixels.png

Kookcadeau naar keuze

Wij hebben een ruime selectie kookboeken, kookgerei en borrelplanken voor u geselecteerd, waarmee u veel plezier beleefd in eigen keuken.

cid4329_Plant groot.png

Plant naar keuze

De groene kamerplant is weer helemaal terug van weggeweest! Een nieuwe plant staat mooi in ieder interieur en maakt elk huis nét even een stuk gezelliger.

Prijs_Carousel 285x300 Blokker.png.png

Blokker cadeaukaart 
€ 10,-

Bij Blokker hebben we alles in huis voor uw huishouden. Van bloempot tot koekenpan en van prullenbak tot staafmixer. Een breed assortiment A-merken en een verrassend eigen merk. 

Hema Appeltaat_Medium.png

HEMA cadeaukaart t.w.v. € 5,-

Met de cadeaukaart kunt u naar eigen wens producten uitkiezen uit het ruime assortiment van HEMA. Kijk op www.hema.nl voor het dichtstbijzijnde filiaal.

NPL Tijdschrift NK (Medium 285 x 220 pixels).png

Tijdschrift naar keuze

Heerlijk ontspannen met uw favoriete tijdschrift. Wij hebben een selectie gemaakt van leuke, informatieve en inspirerende tijdschriften. 

NPL Socks(Large 285 x 300 pixels).png

Healthy Seas Socks

Met het dragen van Healthy Seas Socks maken we de wereld onder water weer een stukje schoner. De sokken van Healthy Seas Socks zijn onder andere gemaakt van achtergelaten visnetten uit onze oceanen. In combinatie met organisch katoen zijn er heerlijk zachte, comfortabele sokken van gemaakt.

Prijs_Carousel285x300_Naif.png

Naïf Gezichtverzorgingsset

Alles wat u nodig heeft voor uw natuurlijke gezichtsroutine. Met ingrediënten die vriendelijk zijn voor iedere huid én de natuur. Dat smeert wel zo prettig. En de tubes? Die zijn van suikerriet, natuurlijk.