Droomvilla

De Droomvilla staat op het prachtige droompark ‘De Zanding’, gelegen op één van de mooiste stukjes van Nederland: het Veluwse Otterlo. Met een woonoppervlakte van 125m2 zal de villa volledig ingericht zijn en kunt u genieten van een sfeervolle tuin.

Kookcadeau naar keuze

Wij hebben een ruime selectie kookboeken, kookgerei en borrelplanken voor u geselecteerd, waarmee u veel plezier beleeft in eigen keuken.

Healthy Seas Socks

Met het dragen van Healthy Seas Socks maken we de wereld onder water weer een stukje schoner. De sokken van Healthy Seas Socks zijn onder andere gemaakt van achtergelaten visnetten uit onze oceanen. In combinatie met organisch katoen zijn er heerlijk zachte, comfortabele sokken van gemaakt.

Bordspel naar keuze

Samen met familie of vrienden een avond vol spelplezier. Met uw favoriete bordspel heeft u gegarandeerd een gezellige avond!

Bakkers cadeaukaart

Croissantjes, huisgemaakt landbrood of toch een saucijzenbroodje? Met de cadeaukaart maakt u zelf een keuze uit het ambachtelijke broodassortiment bij een geselecteerde bakker bij u in de buurt.

Love, Beauty & Planet naar keuze

De haar- en huidverzorgingsproducten van de nieuwe Oceans Editions lijn zijn verrijkt met duurzame en natuurlijke ingrediënten zoals Marine Algae & Eucalyptus. Geniet van de verfrissende hydratatie, rustgevende geur en verkoelende werking van deze heerlijke producten. Goed voor u, maar ook goed voor onze planeet.

Tony’s Chocolonely naar keuze

Met waanzinnig lekkere chocolade laat Tony’s Chocolonely zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop ze met de cacaoboeren omgaan.

IJscadeaukaart

Met de IJscadeaukaart kunt u genieten van heerlijk ijs bij u in de buurt. Van waterijs tot ambachtelijk ijs op een hoorntje. Het kan allemaal!