Bordspel naar keuze

Samen met familie of vrienden een avond vol spelplezier. Met uw favoriete bordspel heeft u gegarandeerd een gezellige avond!

Postcode Prijzenshoptegoed € 200,-

Met een shoptegoed van € 200,- kiest u zelf uw producten in de Postcode Prijzenshop. U heeft de keuze uit honderden producten uit diverse categorieën zoals elektronica, wonen, koken en vrije tijd.

Bakkers cadeaukaart t.w.v. € 7,50

Croissantjes, huisgemaakt landbrood of toch een saucijzenbroodje? Met de cadeaukaart maakt u zelf een keuze uit het ambachtelijke broodassortiment bij een geselecteerde bakker bij u in de buurt.

HEMA appeltaart cadeaukaart

Mmmmm… dat wordt smullen met een appeltaart van HEMA. Of kiest u liever een ander product uit het ruime assortiment met de HEMA appeltaart cadeaukaart?

Postcode Loterij fiets

Bijzonder, robuust, comfortabel en veilig. Dát is de Postcode Loterij fiets, gemaakt door Batavus. De unieke, frisse kleuren en het paperclipvormige frame maken deze fiets tot een hippe stadsfiets.

Boek naar keuze

Een prijs die garant staat voor urenlang leesplezier! U kunt kiezen uit een aantal speciaal voor u geselecteerde populaire titels.

Rituals handcare pakket

De producten van Rituals staan garant voor genieten. Bijvoorbeeld met dit heerlijke Rituals handcare pakket dat bestaat uit drie verzachtende en verzorgende producten voor uw handen.