Love Beauty and Planet Shampoos en showergels

De Love Beauty and Planet Shampoos en showergels zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke en duurzame oorsprong. Ze zijn dus goed voor u, maar ook goed voor de planeet!

Postcode Loterij fiets

Bijzonder, robuust, comfortabel en veilig. Dát is de Postcode Loterij fiets, gemaakt door Batavus. De unieke, frisse kleuren en het paperclipvormige frame maken deze fiets tot een hippe stadsfiets.

Postcode Loterij reiskoffer

Deze handige, robuuste Postcode Loterij Reiskoffer neemt u overal mee naartoe en kan mee als handbagage. Stijlvol en gemakkelijk!

Koffie cadeaukaart €10,-

Heerlijk genieten van een kopje koffie of thee met een lekkernij? Dat kan met de Koffiecadeaukaart bij één van de deelnemende aangesloten horecagelegenheden! 

Bakkers cadeaukaart

Croissantjes, huisgemaakt landbrood of toch een saucijzenbroodje? Met de cadeaukaart maakt u zelf een keuze uit het ambachtelijke broodassortiment bij een geselecteerde bakker bij u in de buurt.

HEMA cadeaukaart

Met de cadeaukaart kunt u een product kiezen uit het ruime assortiment van HEMA!

BookSpot shoptegoed

Met het shoptegoed van BookSpot kunt u via de webshop een keuze maken uit tal van boeken, films, series, muziek en games.

Kookboek naar keuze

Heeft u ook eens van die dagen dat u niet weet wat u moet koken? Vanaf nu is dat niet meer nodig! Kies het kookboek van uw favoriete kok en het smullen kan beginnen!