Postcode Prijzenshoptegoed € 200,-

Met een shoptegoed van € 200,- kiest u zelf uw producten in de Postcode Prijzenshop. U heeft de keuze uit honderden producten uit diverse categorieën zoals elektronica, wonen, koken en vrije tijd.

Postcode Loterij reiskoffer

Deze handige, robuuste Postcode Loterij Reiskoffer neemt u overal mee naartoe en kan mee als handbagage. Stijlvol en gemakkelijk!

Bakkers cadeaukaart t.w.v. € 7,50

Croissantjes, huisgemaakt landbrood of toch een saucijzenbroodje? Met de cadeaukaart maakt u zelf een keuze uit het ambachtelijke broodassortiment bij een geselecteerde bakker bij u in de buurt.

HEMA appeltaart cadeaukaart

Mmmmm… dat wordt smullen met een appeltaart van HEMA. Of kiest u liever een ander product uit het ruime assortiment met de HEMA appeltaart cadeaukaart?

Tony’s Chocolonely naar keuze

Met waanzinnig lekkere chocolade laat Tony’s Chocolonely zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop ze met de cacaoboeren omgaan. Per winnend lot kunt u 2 (h)eerlijke repen uitkiezen.

Tijdschrift naar keuze

Een moment voor uzelf met een tijdschrift naar keuze. We hebben een divers aanbod van leuke, informatieve en inspirerende tijdschriften geselecteerd.