Plant naar keuze

De groene kamerplant is weer helemaal terug van weggeweest! Een nieuwe plant staat mooi in ieder interieur en maakt elk huis nét even een stuk gezelliger.

Postcode Loterij reiskoffer

Deze handige, robuuste Postcode Loterij Reiskoffer neemt u overal mee naartoe en kan mee als handbagage. Stijlvol en gemakkelijk!

Bakkers cadeaukaart

Croissantjes, huisgemaakt landbrood of toch een saucijzenbroodje? Met de cadeaukaart maakt u zelf een keuze uit het ambachtelijke broodassortiment bij een geselecteerde bakker bij u in de buurt.

Kookboek naar keuze

Heeft u ook eens van die dagen dat u niet weet wat u moet koken? Vanaf nu is dat niet meer nodig! Kies het kookboek van uw favoriete kok en het smullen kan beginnen!

Koffie cadeaukaart €10,-

Heerlijk genieten van een kopje koffie of thee met een lekkernij? Dat kan met de Koffiecadeaukaart bij één van de deelnemende aangesloten horecagelegenheden! 

Uitstapje naar Keuze

Samen met familie of vrienden een gezellig uitstapje. U heeft de keuze uit een verrassend aanbod van diverse pretparken en dierenparken.

Naif body care pakket

Een pakket met drie verzorgingsproducten die de huid reinigen, verzorgen en laten stralen! Een Naïf-Eco friendly body scrub, een Naïf bodylotion en een Naïf showergel.