Postcode Loterij reiskoffer

Deze handige, robuuste Postcode Loterij Reiskoffer neemt u overal mee naartoe en kan mee als handbagage. Stijlvol en gemakkelijk!

Postcode Loterij voorjaarspakket

Gezond eten uit het seizoen is heel eenvoudig met het Postcode Loterij voorjaarspakket.Hierin zitten biologische ingrediënten met recepten om vier heerlijke maaltijden mee te bereiden. Alle versproducten in het pakket komen van Nederlandse boeren.

Healthy Seas Socks

Met het dragen van Healthy Seas Socks maken we de wereld onder water weer een stukje schoner. De sokken van Healthy Seas Socks zijn onder andere gemaakt van achtergelaten visnetten uit onze oceanen. In combinatie met organisch katoen zijn er heerlijk zachte, comfortabele sokken van gemaakt.

Biodermal suncare pakket

Per winnend lot ontvangt u een Biodermal suncare pakket. Het pakket bevat een zonnemelk voor het lichaam én een zonnecrème speciaal voor het gezicht. Daarnaast bevat het een Aftersun die de huid verzacht en kalmeert.  

Bordspel naar keuze

Samen met familie of vrienden een avond vol spelplezier. Met uw favoriete bordspel heeft u gegarandeerd een gezellige avond!

HEMA cadeaukaart

Met de cadeaukaart kunt u een product kiezen uit het ruime assortiment van HEMA!