Bakkers cadeaukaart

Croissantjes, huisgemaakt landbrood of toch een saucijzenbroodje? Met de cadeaukaart maakt u zelf een keuze uit het ambachtelijke broodassortiment bij een geselecteerde bakker bij u in de buurt.

HEMA cadeaukaart

Met de cadeaukaart kunt u een product kiezen uit het ruime assortiment van HEMA!

Tony’s Chocolonely naar keuze

Met waanzinnig lekkere chocolade laat Tony’s Chocolonely zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop ze met de cacaoboeren omgaan.

BookSpot shoptegoed

Met het shoptegoed van BookSpot kunt u via de webshop een keuze maken uit tal van boeken, films, series, muziek en games.

Film naar keuze

Zin om naar een film te gaan? Met deze prijs kunt u kiezen uit bioscoopkaartjes, verschillende online films of kies een DVD voor thuis op de bank!

Postcode Loterij reiskoffer

Deze handige, robuuste Postcode Loterij Reiskoffer neemt u overal mee naartoe en kan mee als handbagage. Stijlvol en gemakkelijk!

Goede Doelen, Dagje weg naar keuze

Samen met familie of vrienden een gezellig dagje weg. U heeft de keuze uit een verrassend aanbod van diverse musea en dierenparken waar u vier toegangsbewijzen voor ontvangt.

Postcode Dove verwenprijs

Laat u verwennen met de Postcode Dove verwenprijs! Deze bestaat uit een voedende shampoo, een body wash en body lotion verrijkt met een mix van avocado-olie en calendula- extract.

Tijdschrift naar keuze

Een moment voor uzelf met een tijdschrift naar keuze. We hebben een divers aanbod van leuke, informatieve en inspirerende tijdschriften geselecteerd.