Nog meer prijzen in juli!

cid4150_Prijs_Carousel 285x300_Rituals.png

Rituals shoptegoed 

Met de cadeaubon kunt u kiezen uit het ruime assortiment van Rituals. Verrijk uw alledaagse leven met unieke geuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld.
Unknown.jpeg

Love, Beauty en Planet naar keuze

De haar- en huidverzorgings-producten van de nieuwe Oceans Editions lijn zijn verrijkt met duurzame en natuurlijke ingrediënten zoals Marine Algae & Eucalyptus. Geniet van de verfrissende hydratatie, rustgevende geur en verkoelende werking van deze heerlijke producten. Goed voor u, maar ook goed voor onze planeet.

cid1424_Bakkerscadeaukaart_large(1).png

Bakkerscadeaukaart

Croissantjes, huisgemaakt landbrood of toch een saucijzenbroodje? Met de cadeaukaart maakt u zelf een keuze uit het ambachtelijke brood-assortiment bij een geselecteerde bakker bij u in de buurt.

PCL-doos+tubes.png

The Gift Label body care pakket

Een handzeep- en lotion, die bestaan uit plantaardige ingrediënten. Vol vitamines en mineralen voor een soepele, zachte huid! Zo zorgen we samen voor een schonere én mooiere wereld!

NPL Socks-Large (285 x 300 pixels).png

Healthy Seas Socks

Met het dragen van Healthy Seas Socks maken we de wereld onder water weer een stukje schoner. De sokken van Healthy Seas Socks zijn onder andere gemaakt van achtergelaten visnetten uit onze oceanen. In combinatie met organisch katoen zijn er heerlijk zachte, comfortabele sokken van gemaakt.

IJSCADEAUKaart_L.png

IJscadeaukaart

Met de IJscadeaukaart kunt u genieten van heerlijk ijs bij u in de buurt. Van waterijs tot ambachtelijk ijs op een hoorntje. Het kan allemaal!