Nog meer prijzen in de trekking van september

fiets.png

Postcode Loterij fiets

Bijzonder, robuust, comfortabel en veilig. Dát is de Postcode Loterij fiets, gemaakt door Batavus. De unieke, frisse kleuren en het paperclipvormige frame maken deze fiets tot een hippe stadsfiets.

 

 

cid4150_Prijs_Carousel 285x300_Rituals.png

Rituals shoptegoed 

Met de cadeaubon kunt u kiezen uit het ruime assortiment van Rituals. Verrijk uw alledaagse leven met unieke geuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld

 

LT0829 SCHETS Love Beauty Planet NPL doos dicht.png

Love Beauty and Planet 

De haar- en huidverzorgingsproducten van de nieuwe Oceans Editions lijn zijn verrijkt met duurzame en natuurlijke ingrediënten zoals Marine Algae & Eucalyptus. Geniet van de verfrissende hydratatie, rustgevende geur en verkoelende werking van deze heerlijke producten. Goed voor u, maar ook goed voor onze planeet. 
Prijs_Carousel 285x300 Blokker.png.png

Blokker cadeaukaart 
€ 10,-

Bij Blokker hebben we alles in huis voor uw huishouden. Van bloempot tot koekenpan en van prullenbak tot staafmixer. Een breed assortiment A-merken en een verrassend eigen merk. 

NPL Socks-Large (285 x 300 pixels).png

Healthy Seas Socks

Met het dragen van Healthy Seas Socks maken we de wereld onder water weer een stukje schoner. De sokken van Healthy Seas Socks zijn onder andere gemaakt van achtergelaten visnetten uit onze oceanen. In combinatie met organisch katoen zijn er heerlijk zachte, comfortabele sokken van gemaakt.

210507_BeeldCompilatie_Kookcadeau_285x300RGB.png

Kookcadeau naar keuze

Wij hebben een ruime selectie kookboeken, kookgerei en borrelplanken voor u geselecteerd, waarmee u veel plezier beleefd in eigen keuken.