Nog meer prijzen 

Nog meer prijzen in de jaarlijkse 14e trekking

Postcode Loterij Kletskopjes

Postcode Loterij Kletskopjes

Een prijs om extra van uw koffie of thee te genieten! U ontvangt vier superleuke kopjes, twee pakken zalige koekjes en een dobbelspel om niet uitgekletst te raken tijdens de koffie of thee.

Prijs_Carousel 285x300 Seas Plant.png.png

Plant naar keuze

De groene kamerplant is weer helemaal terug van weggeweest! Een nieuwe plant staat mooi in ieder interieur en maakt elk huis nét even een stuk gezelliger.

Seepje handzeep en -lotion

Seepje handzeep en -lotion

Een handzeep en -lotion, die bestaan uit plantaardige ingrediënten. Vol vitamines en mineralen voor een soepele, zachte huid! Zo zorgen we samen voor een schonere én mooiere wereld!
Prijs_Carousel 285x300 Blokker.png.png

Blokker cadeaukaart 
€ 10,-

Bij Blokker hebben ze alles in huis voor uw huishouden. Van bloempot tot koekenpan en van prullenbak tot staafmixer. Een breed assortiment A-merken en een verrassend eigen merk. 

NPL Tony Choco (Large 285 x 300 pixels).png

Tony Chocolonely naar keuze

Met waanzinnig lekkere chocolade laat Tony’s Chocolonely zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop ze met de cacaoboeren omgaan.

Film naar keuze

Film naar keuze 

Met deze prijs kunt u kiezen uit bioscoopkaartjes voor een Pathé, Vue of Kinepolis bioscoop, een Videoland abonnement of Pathe Thuis tegoed.