Nog meer prijzen in de jaarlijkse 13e trekking

POP UP DETAIL.png

Postcode Loterij reiskoffer

Deze handige, robuuste Postcode Loterij reiskoffer neemt u overal mee naartoe en kan mee als handbagage. Stijlvol en gemakkelijk!

Prijs_Medium 285x220 naif.png

Biodermal Suncare pakket

Maak u klaar voor de lentezon met het Biodermal Suncare pakket. De producten zijn parfumvrij en voorzien van geavanceerde uv B- en uv A-filters voor een directe en aanhoudende bescherming.

love_planet_285x300.png

Love, Beauty & Planet 

De haar- en huidverzorgingsproducten van de nieuwe Oceans Editions lijn zijn verrijkt met duurzame en natuurlijke ingrediënten zoals Marine Algae & Eucalyptus. Geniet van de verfrissende hydratatie, rustgevende geur en verkoelende werking van deze heerlijke producten. Goed voor u, maar ook goed voor onze planeet. 
Prijs_Carousel 285x300 Blokker.png.png

Blokker cadeaukaart 
€ 10,-

Bij Blokker hebben we alles in huis voor uw huishouden. Van bloempot tot koekenpan en van prullenbak tot staafmixer. Een breed assortiment A-merken en een verrassend eigen merk. 

210507_BeeldCompilatie_Healthy Seas Socks_285x300_RGB.png

Healthy Seas Socks

Met het dragen van Healthy Seas Socks maken we de wereld onder water weer een stukje schoner. De sokken van Healthy Seas Socks zijn onder andere gemaakt van achtergelaten visnetten uit onze oceanen. In combinatie met organisch katoen zijn er heerlijk zachte, comfortabele sokken van gemaakt.

Hema Appeltaat_Medium.png

HEMA cadeaukaart t.w.v. € 5,-

Met de cadeaukaart kunt u naar eigen wens producten uitkiezen uit het ruime assortiment van HEMA. Kijk op www.hema.nl voor het dichtstbijzijnde filiaal.