Uitslagen Nieuwjaarsspecial Postcode Loterij Miljoenenjacht

Op deze pagina vindt u de uitslagen van de Nieuwjaarsspecial Postcode Loterij Miljoenenjacht. Naast onze studiowinnaars, heeft Winston ook weer een thuiswinnaar blij mogen maken. Bekijk snel alle uitslagen.

Cathy Laarman uit Almere won € 517.000,- Fotocredits: Roy Beusker Fotografie Cathy Laarman uit Almere won € 517.000,- Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Cathy uit Almere is de winnaar van € 517.000,- in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat op 1 januari 2019 werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, won zij dit geldbedrag tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Zij speelde de finale met koffernummer 17.

Zij stond samen met 49 deelnemers uit Almere in de RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Uitstapronde
Coby van Daalen - de Jel won € 28.400,- door op de rode knop te drukken in de uitstapronde.

Mini kofferspel
Gerrit Oosterveld uit Holten werd de winnaar van € 100,- . Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en ontving daar de ‘Mini koffer’.

Extra spel
Vak Holten won tijdens het extra spel een geldbedrag van € 2.019,- en tijdens dit spel was Carla Olde Olthof de beste speler waarmee zij een auto won.

Studiocadeau
Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Sonos One.

Thuiswinnaars
Het bedrag dat de studiofinalist won, werd ook verloot onder iedereen die meespeelt in de december trekking. Het bedrag werd namelijk ook verdeeld onder iedereen die meespeelt op de postcode 2719 HS van het winnende lot van de thuiswinnaar uit Zoetermeer.

Winnende postcode extra prijzen
Tevens maakt u als deelnemer kans op extra prijzen van € 2.019,-. Bekijk snel of uw postcode in de prijzen is gevallen op postcodeloterij.nl/uitslagen.

Geldbedragen worden binnen vier weken na bekendmaking automatisch op het IBAN gestort. Uitslagen onder voorbehoud van typefouten en onherroepelijke incasso.